... 16.10

Jag vaknade nyss efter att ha råkat somna på soffan. Jag tror att jag har sovit i ungefär en timme eller mer men känner mig typ som en död fisk ändå. Jag vet faktiskt inte vad det är med mig, först äter jag tre pannkakor och känner mig mega mätt när jag brukar kunna äta typ fem. Sen sover jag typ 1 timma mitt på dagen fast jag har sovit minst nio timmar varje natt den här veckan och känner mig ändå helt utslagen. Kan ju bero på värmen och att jag typ inte druckit någonting på hela dagen, hoppas det i alla fall. För jag vill inte bli sjuk.
Nu ropar pappa att vi ska åka till Långsjön och bada, och det är kanske det jag behöver - ett dopp en sjö.

Puss ♥

Fläderblom ♥

Idag har det varit en sådan där typisk slapp sommarlovsdag, solen skiner och jag orkade inte gå ut och sola mer än för att plocka fläderblommor. Ja, jag gjorde 3 liter flädersafts koncentrat idag och det är klart att sila på fredag.  När jag var klar satte jag mig på altanen och läste Kiki Strike - Skuggornas stad för andra gången. En bok som verkligen vara är för bra.
I morgon vill jag åka ut och bada, får se om jag får med mig någon.


/ J

varm natt


Nu är klockan snart halv ett och jag sitter fortfarande uppe. Idag har det varit väldigt varmt ända in på kvällen, så vid halv sju åkte jag, mamma och pappa till Långsjön och tog ett kvällsdopp. Det var faktiskt väldigt varmt i vattnet.
Långsjön är verkligen så fin och alldeles klar, nackdelen är bara att det finns små abborrar som brukar simma in i en. Det är lite läskigt.
Nu på kvällen har jag fördrivit tiden med att läsa en fantasybok som heter ¨Dark side¨. Den är inte så jätte bra, men eftersom den hade kommit högt på Bokjury listan lånade jag den i alla fall. Och jag kommer nog tvinga mig igenom den, eftersom jag vill veta hur den slutar.
Nu ska jag nog strax lägga mig, tänkte läsa lite... men om jag gör det kommer jag säkert fastna i boken till klockan tre eller något. Det är det som är problemet. Igår läste jag ut Annika Thors bok ¨Vad skulle du ha valt?¨ på en kväll/natt eftersom jag ville veta hur den slutade. Så jag ska nog bara lägga mig ändå, så att jag kan gå upp innan elva i morgon.

Godnatt ♥


/J




Finaste Anna vid Långsjön - sommaren 08 ♥




Förmiddag ♥

Hej hej, sitter här och lyssnar på Regina Spektors nya låt Eet och den är ganska bra. Har även fixat en klocka under min profilbild också, känner mig ganska nöjd. 
Och nu ska jag strax äta frukost för det har jag inte gjort.
Idag blir det nog annars en ganska slapp dag, få se om jag åker ut och badar med någon sen.
 Kanske, kanske inte.  Men eftersom jag brände mig igår så känns det skönt att bara vara hemma också.

/J





västerås

Nu har jag varit nere på festivalen med mina föräldrar. Vi tittade på när Julia och Erik spelade på spanscenen. Där träffade jag Sophia, Elin, Michis, Louise och Vendela. Vi lyssnade tillsammans och sen gick jag m & p till Frank ute och jag drack cola.
Nu ska jag sova, och kanske lyssna lite på En ö i havet.

Godnatt! ♥

Östra holmen

Idag var jag, Linnéa och Felicia på Östra holmen och vi hade det jätte trevligt. Vi solade, åkte kanot och badade. Men sen när vi skulle åka hem så fick vi jätte bråttom och höll på att missa båten, haha men vi han tillslut ändå.
Sen så satte sig Linnéa och jag på hamncafét och jag åt en glass. 

Puss igen ♥




Fiffi och Linnéa på båten.






♥ 




michael jackson

Hej, nu sitter jag här och lyssnar på Michael Jackson och det känns lite sorgligt, the king og pop är död och till minne av honom lägger jag upp en fin låt som jag lyssnar på nu. 
Vila i frid Michael ♥



klicka bara på rutan, det ser lite konstigt ut men jaja.



Cityfestivalen ♥

Nu har jag vattnat grannarnas lavendelplantor för att få lite mer pengar till Paris. Och så har jag fetat mig med en kokosboll och ska strax hoppa in i dushen.
I kväll så har jag, Felicia och Olivia varit nere på Cityfestivalen. 
Jag köpte ett fint armband och alla tre köpte extremt snygga, röda hjärtglasögon, jag ska försöka lägga upp bilder i morgon.
Vi hade det riktigt trevligt och jag blev lite hög på en sur kolarem. Haha sen så stod vi i glasögonstånden och pratade högt om hur extremt fula och töntiga de där rosa glasögonen med typ galler istället för glas är. Precis när alla små fjortisar skulle prova dem. 
En typisk konversation mellan mig och Olivia lät väl ungefär såhär.

• Jag - Men herregud Olivia de här glasögonen är verkligen så himla fula, usch! Seriöst om du köper dom så kommer jag skämmas över dig!

• Olivia - Men jag veet, jag skulle aldrig köpa dom! Det är ju BARA fjortisarna som köper såna!

• Jag - Jaa, asså dom här glasögonen bara skriker fjortis, fjortis, fjortis, FJORTIS!!! De är bara så extremt fula och töntiga!

• Olivia - Jaa, det ser ut som att man sitter i fängelse när man tittar genom dom!

Sedan så gick vi därifrån och dog av skratt, och fjortisarna tittade lite konstigt på oss. Och Felicia tyckte vi var pinsamma, haha (:


Nu ska jag sluta skriva, vi hörs i morgon.

Godnatt!  ♥

/J

miljonär

Jag vill just nu bara köpa massor av fina saker, en stråhatt, en söt, blommig klänning och ett par sandaler i brunt skinn skulle passa fint. 
Men jag måste spara till Paris. JAG VET. Men jag vill ju ha saker nu också. ÅÅh, varför är man inte miljonär.








söta hattar, jag vet inte vart från men fina är dom ♥





något jag vill ha ♥








bilderna här nedan kommer från bloggen moderniteter.devote.se , ååh vad söta de är. ♥










AMANDA (hannas kompis också btw)

♥ Bilderna på de övre klänningarna är egen sydda, ååh vad jag vill kunna sy fint.







happy happy julia

I'm so happy happy, and I'm so svetty svetty haha. Okej idag är det verkligen mega varmt. Jag låg och stekte på balkongen i en timma och lyssnade på min lyssnarbok. Hoppas att jag fått lite färg. 
Sedan vid halv två cyklade jag ner på stan och träffade mormor. Vi åt mat på Cofféhouse  by George och fikade sen på Kalle på spången, mys ♥
Nu ska jag duscha, byta om och sedan vid sju så åker jag ner på stan igen och träffar mina vänner. Trevligt ska det bli hoppas jag. Vi ska gå på Västerås city festival och jag ska köpa en rem! hehe.

 föresten så orkar jag inte skriva puss längre, det låter så konstigt. puss liksom.

/ J ♥

Hemma manikyr

Nu ska jag fylla en glasskål med ljummet vatten och sedan sätta mig och pyssla om naglarna lite. Fila lite, smörja in med nagelbandskräm och lacka med mitt nya nagellack La Paz. 


Puss ♥




Bilden lånade jag från en annan blogg,  eftersom jag inte har någon egen bild.

Läsmys på balkongen

Hej på er, har nu har jag suttit och läst några kapitel i Gossipgirl. Jag lånade ett antal böcker på bibblan och jag trodde först inte att de hade gossipgirl, men det hade de. Så nu har jag suttit i en mysig korgstol på balkongen och läst lite. Lite jobbigt bara att man får så himla ont i baken eftersom stolen är så hård, haha. 
 Jag lånade även en lyssnarbok när jag var nere, det blev En ö i havet som jag i o för sig redan har läst, men det var det enda roliga som fanns kvar. Och jag lånade den mest för att ha något att lyssna på om man ligger och solar. 
Jag tycker faktiskt att det är svårt att hitta böcker, alla serier har man ju läst och om det är någon bok man gillar riktigt mycket så finns det oftast inte någon fortsättning. Jaa, lite boknörd är man väl när till och med stads bibliotekets sortiment börjar kännas lite klent, haha. Men ibland är det bara så skönt att leva sig in i boken och slippa tänka på annat.
Så nu ska jag läsa vidare, puss!  ♥



Här kommer några bilder som jag hade tänkt lägga upp igår, men då blogg inte ville samarbeta.





♥ klänning - H&M barn

Mys dag

Hej på er, i morse när jag skulle lägga mig ute på studsmattan och sola så blev det plötsligt jätte molnigt och blåsigt så jag gick in istället. Så idag har det inte blivit så mycket solning men det känns faktiskt rätt skönt idag. 
Jag har för en stund sedan ätit plättar och läst Veckorevyn... det var mysigt och nu ska jag sätta min på cykeln och trampa ner till biblioteket för att låna några böcker och kanske någon lyssnarbok. Jag skriver mer i kväll.

Puss ♥ 



Här om dagen när jag var på stan med Olivia fyndade jag lite på The body shops rea. 
Produkterna kom visst in bara till rean och har inte funnits här i Västerås förut. 
Men det kändes lite tråkigt att body buttern med granatäpple som jag trott skulle komma som en nyhet var en utgående produkt som jag letat efter och som tog slut i går (söndags) då vi också var på stan och till och med gick förbi The body shop! Den hade kostat 89 kronor istället för 159! 
 Jaja, fick i alla fall med mig en duschkräm i granatäpple, en handtvål och en bodylotion i persika. Tillsammans så kostade allt ungefär 130 kr mot ungefär 320 kr som det egentligen skulle ha kostat. Så jag är nog ändå lite nöjd. (:

Kallt

Just nu sitter jag ute på studsmattan med datorn och bloggar, det börjar faktiskt bli lite kallt och myggorna försöker bita mig i benen. Men man måste ju ta vara på dagen och vara ute så mycket som möjligt nu när det ÄNTLIGEN är sommar, haha.

I morgon så ska jag kanske följa med Olivia ut till gropen eller så ska vi kanske åka ut till Östra holmen. 
Jag älskar verkligen att åka båt... särskilt som Elba båten som är sådär gullig och lite gammaldags. Men om vi åker till gropen är jag ändå lika glad, min fina vän Olivia är ju med! Haha, nej men nu ska jag gå in... annars kommer jag ha massa jobbiga myggbett i morgon.


Puss! 



skrivet: ca 21.00 eller nåt sånt men jag har suttit på vår balkong nu med en kopp te, tända ljus och tittat på Robinson finalen. Mys mys, men jag glömde att jag inte hade publicerat inlägget så det är därför det kommer nu. 
Nej nu ska jag gå in och sova, mina fötter är dessutom iskalla! Men vi hörs i morgon.

Puss och godnatt ♥




Bjuder på denna bild som jag tog alldeles nyss, haha jag vet att den är väldigt fin. 
By the way så tycker jag väldigt mycket om min muminmugg! Min favorit av alla vi har är kanske ändå den rosa med mumin och snorkfröken på en äng. Men denna är ju också söt!
Nej, nu ska jag sluta skriva och sova, som sagt så skriver jag i morgon igen.







DUM

Blog är dum, blog vill inte ladda upp mina bilder, jag är arg.

sun

Äntligen känns det som om det är sommar på riktigt, idag har det varit 25 + och sol hela dagen. Såå skönt! Jag mötte upp Olivia vid halv två på löga när vi stannade till ungefär fyra. Det känns faktiskt som om jag har fått lite färg,  jag måste passa på att sola lite i morgon också. Strax så kommer lite bilder från igår och idag, jag har varit lite seg med det men nu när det äntligen är sol så känns det ju faktiskt inte jättekul att sitta inne och ladda upp bilder.

Puss  ♥ 

DET ÄR SOL!

Äntligen sol säger jag bara!
 Nu har jag ätit frukost för en stund sedan och sedan suttit på altanen och solat. Nu ska jag ta och ringa Olivia och se vad hon gör. Antagligen blir det väl inte så mycket bloggande idag, solen skiner ju och jag vill inte sitta inne då. 
 Föresten så kom jag på att det inte blev något inlägg igår heller, då Linnéa fyllde år! ♥ Jag var bara inne och ändrade lite på designen... pröva att uppdatera sidan om det inte syns. 
Men jag ska försöka bli bättre på att blogga nu när jag faktiskt ändå har sommarlov!

puss! ♥ 

Godnatt

Nu har jag i några timmar hållit mig sysselsatt med att läsa det senaste numret av Veckorevyn. Ska nu strax göra mig i ordning för natten och sen krypa ner i sängen och läsa lite till, antingen i vR eller i någon bra bok.
 I morgon så ska jag nog träffa min vän Oliva också, och så fyller Linnéa 14 år! Grattis grattis! ♥
Idag så har det inte blivit några längre inlägg, jag har inte riktigt orkat skrivit något längre. Bilderna från igår ska jag också försöka hinna med att lägga upp här någon dag.  Men nu ska jag gå och sova!

Puss och godnatt ♥

Björnö

hejhej, kom precis in efter att ha cyklat till björnön, gått 2,5 och cyklat hem igen med mina föräldrar. Mina händer är helt iskalla och jag kan typ inte skriva, haha. Nu ska jag duscha och sen ska vi nog äta. 

Puss ♥

HEJ TRÅKIGA LÖRDAG

Jag kom på att jag ska skriva en lista över irriterande saker¨


• att ha gått upp för sent

• mina föräldrar

• regn

• porlande kissljud

• när köttätare äter upp min fisk när det finns typ 100 kilo slafsig grisfilé.

• när jag måste äta bara för att, fast punkt två fortfarande gäller.



inte puss ♥

Godnatt sommar

Nu är då årets längsta dag förbi och vi går redan mot mörkare tider, känns väl sådär men midsommarafton har i alla fall varit väldigt trevlig, och om jag hinner så kommer det lite bilder i morgon. Men nu ska jag sova sött i min säng, inte med sju olika blommor under kudden men kanske drömmer jag om honom ändå.

Puss ♥

Midsommaraftons morgon

Om två timmar så kommer våra traditionella Midsommargäster och vad jag längtar haha, sammanlagt så blir vi 18 personer. 
Vi har firat midsommar här hemma alla år utom fyra då vi istället alla familjer var i våran sommarstuga och firade. Det var faktiskt mysigare eftersom alla sov över och man kunde gå ner och bada i sjön mitt i natten. Men även om jag saknade de där fyra åren så är midsommar fortfarande ett av årets höjdpunkter. En av familjerna bor i Stockholm och det är väl ungefär bara så här en gång om året vi se, så det ska bli trevligt att träffa dem.
Men nu måste jag faktiskt sluta skriva, jag har en hel del saker att hinna med innan alla kommer...

• Städa mitt rum - typ damma och ta bort saker

• Platta och locka håret

• Sminka mig

• Ta på mig klänningen - vet inte vilken jag ska ta än : b

• Plock blommor till vaserna på borden


Men vi hörs kanske senare i kväll!

Jag önskar att ni får en jättefin midsommarafton ♥ puss!

sommar regn

Kvällen innan midsommarafton och sommarregnet öser ner. 
 Plötsligt får jag för mig att gå ut så jag tar min systers röda secondhand paraply och beger mig ut i trädgården barfota. När det våta gräset möter mina bara fotsulor känner jag mig sådär barnsligt lycklig och har lust att bara lägga ifrån mig paraplyet och hoppa runt i det svala sommarregnet. Jag motstår ändå min inpuls och nöjer mig med att traska omkring under äppelträdet och låtsas att jag är så så där sju år. Att det kan kännas så härligt att bara vara och se regnet droppa från de grönskade träden och blommorna.
Först när jag står där ute och regnet smattrar mot paraplytaket, doften av regn och blommor slår emot en förstår jag hur mycket jag har saknat det här, att bara leva och vara lycklig för ingenting.














hjärnsläpp och en bra bok ♥

Jag har hjärnsläpp om vad jag ska skriva om,  nu har jag precis ätit lite lax och potatissallad eftersom jag typ åt lunch vid klockan 18, haha. Nej men förutom att jag har varit på Lögarrängen med Olivia, Feliciorna, Linnéa, Marcus och Jonathan så har jag faktiskt inte gjort så mycket. Och eftersom klockan redan är elva så ska jag nog duscha nu och sedan krypa ner i sängen och läsa Kiki Strike - kejsarinnans gravkammare som är så bra fast jag redan har läst den förut (:

Puss och godnatt ♥

Bonne nuit

Nu ska jag strax gå och lägga mig,  för i morgon så ska jag träffa mina tjejor på Lögarängen klockan tolv så jag måste väl gå upp ungefär klockan tio om jag ska hinna. 
Idag har jag träffat Olivia, Felicia och Linnéa. Vi hade det trevligt och mätte varandras armar, näsor och öron ( de två sista var Olivias påhitt haha)  

Godnatt! ♥

Sommar idag

Idag är det lite sommar, solen skiner i alla fall och jag vaknade för en stund sedan. Jag har väl ungefär sovit tolv timmar i natt så jag känner mig faktiskt för en gångs skull riktigt utvilad. 
Idag vet jag väl annars inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska jag träffa några kompisar men jag vet inte riktigt. Idag har jag faktiskt ingen direkt lust att träffa folk på något vis, fast jag får väl ta och göra det ändå eftersom jag kommer bli helt seg av att bara sitta själv hemma. Btw så åker Cajsen tillbaka till Jönköping idag och jag saknar henne redan ♥

puss och luss ♥





The Cajsa ska till Pennsylvania i sommar med Cassandra på läger, ååh vad jag blir sugen på att åka dit också! :b
Språkresa till New York i tre veckor verkar ju riktigt trevligt men helt själv i så fall eftersom ingen annan får, njaaa inte lika kul.


JAG ÄLSKAR HÅKAN ♥

Jag sitter här och lyssnar på Håkan Hellström och kollar på när han är med på De kallar oss artister, så himla fint bara ♥
Håkan är bara bäst.





Håkan Hellström - Tro och tvivel


Måndag

Hejhej, sitter här och är lite trött efter Annas fest i går och jag har för en stund sedan följt Cajsa hem till Cassandra, vi hade det väldigt trevligt och kollade på gamla brev och teckningar vi skrev när vi var små när hon var här. Det känns skönt att äntligen ha setts eftersom det var ett tag sedan sist :) Jag hoppas vi kan träffas snart igen och jag saknar henne redan, hehe ♥
Nej nu ska jag gå och göra något annat och i kväll lägger jag mig nog ganska tidigt eftersom jag sov ungefär 6 timmar i natt. Okej de andra sov ju bara typ 2 timmar men ändå, jag är så trött ändå :p

puss! ♥

Pavillon Losserand Montparnasse

Det är namnet på vårt hotell som vi ska bo på i Paris, långt och jobbigt att uttala, typisk franska.
Nu är klockan snart två och jag har lovat mamma att städa övervåningen så jag ska väl sätta igång med det nu. Det är ju bara tre timmar kvar tills jag ska hem till Anna så jag börjar känna mig lite stressad, jag vet inte alls vad jag ska ha på mig och så måste jag packa saker och köpa något till henne också. Så jag ska inte sitta här längre, men vi ses senare i kväll eller i morgon beroende på i fall jag sover över eller inte.

puss! ♥ 

REGN REGN REGN

ÅÅh, varför kan det inte sluta regna någon gång? Jag blir bara så sur... de senaste veckorna när vi gått i skolan har det varit jätte fint väder, men då har vi varit tvingade att sitta inne nästan hela tiden. NU när vi väl får gå ut när vi vill så regnar det! Seriöst så kommer jag väl se ut som en blekfis när vi börjar skolan igen. Så Gud vad jag är avis på Emilia som just nu är i USA där det är 30°+ och sol varje dag. När pappa kollade vädret här hemma så stod det att de närmaste 14 dagarna  inte skulle vara en dag över 20°+! 
Sommarlov och regn, jag dör.





Söta band

Nu är jag hemma efter en mysig stund med mamma på stan, jag köpte ett fint band som jag nog ska ha som skärp eller sy något med, vet inte riktigt.
Jag hade på mig mina nya skor som jag även hade på avslutningen men nu har jag massa skavsår. Efter att ha haltat runt ett tag gick vi till sist och köpte skavsårsplåster på Apoteket och nu är nästan varje tå intejpade, haha.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det är ju sommarlov så jag har ju inga läxor. Känns riktigt skumt att jag helt plötsligt inte har något att göra alls, men förlåt rent ut sagt jävligt skönt. 
I morgon så ska jag i alla fall på övernattningskväll hos Anna och det ska bli mysigt. 
På måndag eller tisdag ska jag ju träffa saknade Cajsa också (: ♥
Jag lovade att lägga upp bilder från avslutningen, men just nu orkar jag inte. Lägger bara upp en bild på mig och min fina vän Olivia, som jag lånade från hennes blogg!

puss ♥




Jag och Olivia ♥

sommarlov!

Nu är jag hemma och skolavslutningen är över, rektorn har önskat oss glad sommar och niorna och gråtit till Sommarpsalm, som alltid. 
Men det känns inte direkt som sommarlov, det känns som om jag fortfarande ska gå till skolan på måndag och ha musikteori och kemi. Sommarkänslan kommer väl, och lite sol skulle ju också sitta fint.
Nu ska jag strax åka ner på stan med mamma och fika.

puss ♥

skolavslutning...

Godmorgon!
 Nu ska jag strax gå ner och äta frukost och sedan göra mig i ordning till skolavslutningen som börjar 10.00. Åh, vad skönt det känns ändå att bli ledig ett tag och bara göra ingenting. Sedan i juli så bär det ju av till Paris och jag längtar som tusan ♥

puss! ♥


ps. Läste din blogg Emilia, fint att du har det bra! <3 och när du kommer hem vill jag veta allt, haha. 

puss, love you ♥

student i regnet, fy fan vad bra att det inte är jag

Jag känner mig glad att  det inte är jag som är 18 år och skulle ta studenten idag, det har regnat till och från hela dagen. Jag hoppas på fint väder när det väl är vi som står där, om 5 år är det min tur och det känns som en lång tid. Vi har varit på en student nu på kvällen och jag är faktiskt glad att det är lång tid kvar för mig. Jag vill helst gå kvar på Fryx hela mitt liv just nu, haha. 
Nej men just nu känner jag mig inte så pigg på att bli betygsatt i höst, men det kommer man inte undan. I ett antal år till så måste jag göra mitt bästa för att tillslut komma dit jag vill i livet.







Lykke Li vad jag älskar ♥

Sommarlov i morgon.

Hej hej,  sista dagen i 7:an är nu slut och det känns ju faktiskt lite sorgligt, många säger att 7:an är härlig och att man ska ta vara på tiden som tonåring. Trots de orden tycker jag faktiskt inte att 7:an varit så särskilt mycket bättre än andra terminer. Så klart så kommer åttan att bli mycket jobbigare än 7:an men jag längtar ändå dit på något sätt. Skönt att lämna det gamla bakom sig och ta nya tag. 
Även om det här året har varit jobbigt men vänner och missförstånd så känns det som om jag har lärt mig något och som om jag är ännu lite erfarnare nu. Men som sagt nu vill jag lämna det bakom mig.
Sommarlov får vi i morgon, ganska sent faktiskt. De flesta har fått lov redan och vi är nästan sist. Övriga år så har vi fått sommarlov nästan en vecka före alla andra, men tydligen så är det inte likadant i år. 
Jag är lite smått nervös inför de kommande dagarna, ni kan ju bara gissa varför. Haha.
Jag känner mig även lite nervös inför morgondagen, klänning och skor som jag ska ha är i princip oprövade och jag vet inte hur jag kommer att se ut. Jag hoppas fin. 
Jag köpte nya skor idag på Vagabond för halva priset som jag ska ha, de är fina och vita och passar nog fint till min beige-vita klänning från Indiska. Önska mig lycka till!

Puss på er ♥




Emilia, Felicia, Felicia och jag på förra årets skolavslutning. Då var det världens finaste väder ♥

hejhejhejhejhej

Hej hej, sitter här och är glad glad glad. Min fina vän Cajsa som jag inte träffat på 2 år kommer nämligen och hälsar på i Västerås på Lördag och då så ska jag träffa henne och Cassandra. ÅÅh, jag har saknat henne så mycket och det ska bli så roligt att träffa henne igen ♥ 

puss ♥




KAMERA

Tänkte att det kanske inte är så kul för de som inte känner mig att läsa min blogg eftersom jag i princip bara skriver eftersom min kamera tar så tråkiga bilder. 
Jag vill köpa en systemkamera, mamma har ju hannas gamla D40 som hon nästan aldrig använder. Och den kan jag ju låna men då blir Hanna sur.  Jag vet inte varför men hon tycker väl att den fortfarande tillhör henne, fast mamma köpt den av henne. Jaja, stå ut och läs min blogg ändå tack!

puss ♥

I'm a datanerd

JAG ORKAR INTE PLOCKA UPP MIN VÄSKA. Jag sitter här och segar i stället. FY på mig.



Ritat


Photo Booth kvalitén är bäst ( NAAAAAAT)
Bilden är spegelvän och ritad av mig.

PUSS på världen ♥

JAG GRÅTER OCH SKRATTAR TILL HÅKAN ♥

Gud vad jag älskar Håkan Hellström! Ett tag så var han det enda jag lyssnade på, nu hade jag nästan glömt bort honom. Men ååh, vad jag älskar honom och hans musik fortfarande! 
Hur kan man inte älska Håkan ?♥










regn

Idag ska ha idrottsdag på Johannisberg, vädret är sämst och jag vill helst av allt bara krypa ner under mitt varma täcke igen och somna om. Men men, vem vet det är väl kanske kul att spela beach volley i lera?

puss ♥

hatar hatar hatar

Det känns som om allt går i perioder. 
För en stund känns det som om det man nyss gick runt och tänkte på kommer att bli bra, men andra stunden sitter man och deppar igen. Antar att det är det här som kommer i tonåren. Men seriöst jag orkar bara inte. Jag vill bara gömma mig under min säng och sova typ. Fan vad jag hatar det här. SERIÖST jag hatar det. Och fan vad jag vill att du ska komma tillbaka.

until we bleed ♥



Rain

Hej hej, gud vad jag hatar att det ska regna! På Fredag hade vi bestämt att vi skulle åka till Framnäs och ha klasskväll. Något som jag verkligen hade sett fram emot eftersom vi nästan aldrig träffar hela klassen. Men nu så ska ju det bli jätte tråkigt väder så vi ställde in det. Jag hade som förslag att vi skulle flytta på datumet några dagar in på lovet, men icke.
På lördag har vi skolavslutning också, och då vill man ju att det ska vara fint. 
Usch, VARFÖR? Varför måste det regna just på en sån dag? Känner mig jäkligt deppig och lyssnar på until we bleed, världens finast låt.

 ♥




Linnéa och jag här om dagen vid  Mälaren. ♥



GODNATT

Nu ska jag strax sova. Egentligen hade jag tänkt baka rabarberpaj till Franskan i morgon. Men jag orkade inte, och hur god kommer den pajen vara efter att ha stått i ett skåp ett tag? Troligen inte så himla god. Och vi har lektionen innan lunch så jag hinner inte cykla hem på lunchen heller. Jaja, nästa gång kanske jag kan baka.










Min sminkning, bilden visar inte så jätte bra men ändå.


JAG VILL VARA RIK

Jag berättade om min idé att samla ihop 33 000 innan nästa sommar för mina kära föräldrar. Jag vet att det kommer bli svårt, men när ens föräldrar inte ens tror på en så känns det ju inte direkt lättare. 
Men fan Olivia! Vi ska klara det här och tjäna ihop varenda öre och åka på våran efterlängtade språkresa! Vi kommer att klara det, med lite vilja och tur så kommer det gå!
Varför kan jag inte bara få vinna en miljon på lotto? Och att jag blev helt kär i en ansiktsspray på Make Up Store gör det inte enklare att vara sparsam direkt, men jag ska hålla mig. 
Känner mig jäkligt peppad nu, och det känns som om inget kan stoppa mig nu! Som om jag kan besegra världen och bli rik på en vecka. 


puss ♥





lista

1. Hur gammal är du om fem år? 19
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 165 tror jag (:
4. Vilken var den senaste film du sett? The parent trip (föräldrarfällan) <3
5. Vem ringde du senast? Olivia 
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Min mobil är urladdad, annars minns jag inte
7. Vad är dagens planer? Leta efter sommarjobb
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det är olika, jag är varken en sms person (mina vänner klagar alltid på att jag aldrig svarar :p)  men jag brukar inte heller prata i telefon mer än typ en halvtimma. haha.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? För någon timma sen när jag var nere i hennes butik och visade sminkningen.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå men lite grågrönt i
12. När vaknade du idag? Tio över sju typ
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha, neej?
14. Vilken är din favoritplats? Vid havet
15. Vilken plats föredrar du minst? I ett underjordiskt garage
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker och troll eftersom min syster lurade mig att det fanns troll på övervåningen. Haha, lättlurad eller vad?
18. Vem fick dig att skratta senast? Haha, minns inte
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nej, linne och hotpants
22. Hur många kuddar har du i sängen? En, plus massa prydnadskuddar på dagen
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Never
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? Ja, ganska! :) haha, pratar i alla fall mycket och om någon ska fråga något i en affär blir det alltid jag, av mina kompisar.
27. Vilken är din favoritglass? Magnum strawberry white eller Solero 
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka på språkresa till New York! :D
29. Tycker du om kinamat? Njaa, tycker bättre om thai mat. Finns mer vegetariskt.
30. Tycker du om kaffe? Nej, usch!
31. Vad dricker du till frukost? Vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Nja, somnar på höger och vaknar på vänster, hehe.
33. Kan du spela poker? Klädpoker? (A)
34. Tycker du om att mysa? jaaa, haha vem gör inte?
35. Är du en beroendemänniska? Öö?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jaa, en i min klass syster
37. Vill du ha barn? Ja, någon gång.
38. Kan du några andra språk än svenska? Jaa
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet är så himla mycket finare
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Hmm, njaa... något kanske. Vet inte vad det kostade eftersom jag inte köper sådant själv.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, och tänker aldrig göra.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Flingor och yoghurt
45. Vem är den roligaste människan du känner? Många!
46. Välj ett ärr på din kropp? hmm... det på knät som jag fick när jag ramlade i fyran.
47. Vad har du för ringsignal? My world - Emilia och Samson - Regina Spector (haha, olika för olika personer)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jaa, på vinden finns det nog en del.
49. Flirtar du mycket? Nej, ganska blyg när det kommer till sånt :p
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I trädgården för många år sedan
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, faktiskt så kan jag nog fylla på oljan. Såg när mamma skulle göra det (A)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, jag har inte ens körkort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Som jag läste ut, Liv och Lovisa men igår så satt jag och läste de bästa delarna i Så länge vi båda andas.
54. Läser du dagstidningen? Jaa, oftast.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, tycker det är bättre och köpa olika lösnummer.
56. Dansar du i bilen? Haha, nej.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Minns inte..
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hur ska jag komma ihåg?
59. När var du i kyrkan senast? Det var nog när jag var med i musikalen Jesus Christ Superstar (:
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill :)




Make up store

Hej hej,  Idag jag har i suttit i ungefär 1,5 timme och blivit sminkad och fått make-up rådgivning på make up store. 
Jag hann inte äta något mellan skolan och rådgivningen så nu har jag himla ont i huvudet och är vrålhungrig. 
Men sminket blev bra och jag fick många bra tips. Tyvärr så kostar ju sminket en del så för mitt presentkort på 498 fick jag två ögonskuggor och ett puder.  Men är väldigt nöjd ändå! 
Felicia B och Linnéa höll mig sällskap medan Felicia  N och Olivia gick runt och frågade i hela stan efter sommarjobb. Vi måste ju ha pengar om vi ska kunna åkt till New York! Men vi är nog lite sent ute... det var ingen som sa direkt ja.
Ååh, det kliar på min näsa, jaa typ lite överallt. Men jag vill ju inte sabba sminket, hehe. 
I o för sig så är det ju bara jag som ser det men ändå. Det skulle varit lite bättre om jag fick tid innan någon fest så man får lite användning av det, men jag får väl komma ihåg tipsen och försöka göra likadant nästa gång. Haha, fast det kommer nog inte bli lika bra ändå.
Nej, nu måste jag äta upp mina flingor innan dom blir helt mosiga. Bilder på sminkningen kommer lite senare.

Pyss ♥

NEW YORK

Jag och Olivia ska tillsammans samla ihop 65 990 kr innan nästa sommar. Det kommer gå extremt bra. Men VI SKA bara åka till New York på språkresa! Varför välja Malta när man kan välja New York? Haha.

Godnatt ♥ 




JAG VILL BARA HA SOMMAR SÅ JÄVLA MYCKET, BARA KÄNNA MIG BRA OCH LÅTA DEN DÄR JÄVLA KLUMPEN FÖRSVINNA. BARA VARA SJU ÅR, VARA LYCKLIG OCH INTE BEHÖVA TÄNKA PÅ NÅGONTING ALLS. UTAN ATT BEHÖVA TÄNKA PÅ FRAMTIDEN. FY FAN VA JAG SAKNAR DIG.


Lykke li ♥


I taket lyser stjärnorna

Jag måste bara lägga upp Lykke li 's låt Until we bleed som nog de flesta som ha sett filmen I taket lyser stjärnorna känner igen. 
Jag visste först inte vem som sjöng den första gången jag hörde den i filmen. Men nyss så började Hanna spela den och jag kikade in och kollade titeln. 
jag är helt KÄR. 
Filmen I Taket lyser stjärnorna är fin och bra men jag föredrar ändå boken.
 Jag brukar inte gråta när jag läser sorgliga böcker... men när jag läste I taket lyser stjärnorna satt jag och stor bölade. Kanske var det lite därför jag inte gillade filmen lika mycket heller eftersom den inte var lika sorglig.






 Pyss ♥

språkresa...

Debatterar med Olivia på msn och försöker få henne att inte åka till Malta på språkresa. Pappa vill inte låta mig åka till Malta eftersom det tydligen finns någon intensivkurs i Oxford som visst är mycket bättre. Min syster Hanna åkte även på den och det gör ju inte direkt att chansen att jag kommer att få åka till Malta ökar. 
Dessutom om man läser på olika sidor så verkar det ju ganska slappt på Malta (och övriga kurser också, förutom intensive) med mycket fest, och eftersom befolkningen inte pratar så bra engelska lär man ju sig ännu mindre.
Jag kommer troligen inte lyckas få Olivia att ändra sig, Malta låter ju trots allt roligt om man inte är ute efter att bli extremt bra på engelska. 
Föresten så har jag ändå ganska fullt upp nästa sommar, konfirmation i 3 veckor i Rättvik tar ju upp ganska mycket tid av mitt sommarlov.

Puss ♥




MAGE

ONT

suck

Hej på er, egentligen tänkte jag lägga upp lite bilder från Emma igår och från idag också... men jag orkar verkligen inte nu. Trots att skolan snart är slut så känns det jobbigt, tänker inte riktigt skriva vad jag menar men just nu känns det som om allt aldrig får något slut. Liksom som om att det aldrig känns helt bra, hur lång tid som än går. Till stor del beror det ju på mig själv men det är så jävla svårt när man inte vet vad man ska göra.

Hur som helst så har väl dagen ändå varit ganska okej, vi slapp till och med Idrotten eftersom vi var på besök på Mälarenergi som något slags prao-projekt med skolan. 
Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde, skulle tänka mig att sommarjobba där efter nian då vi kanske har en större chans p.g.a det här projektet. Tyvärr så var jag nästan ensam om att sitta där och vara intresserad i hopp om att se förtroendeingivande ut för att ha en större chans till jobb sen. haha, jag vet.
Känner mig äkta stolt också, jag har fram tills idag verkligen varit sämst på att skjutsa på cykel, men gav det en ny chans och skjutsade Linnéa ända till Mälarenergi. Vi ramlade bara en gång, mäkta coolt.

Puss ♥







Mys

Kvällen hos min Emma var mycket trevlig, vi åt tacos och pratade och hade det mys. När jag kom hem pluggade jag lite till matteprovet i morgon. Alla säger att det är jätte lätt så jag får väl lita på dem och hoppas att det går bra. Hanna och Niklas sitter och spelar tevespel haha. Hanna är en dålig förlorare.

Nu ska jag lägga mig. 


Puss ♥ 

Godmorgon!

Kan man säga så? haha... nej men jag vaknade faktiskt för en stund sen... men låg och segade i sängen tills typ nyss. JAG VET att jag sover länge men råkade fastna i Så länge vi båda andas igår, så det är därför.
Nu måste jag gå ner och äta något, är så hungrig. Senare så åker jag väl ner på stan en stund och fixar en present till Emma. Men vi hörs senare!

Puss ♥





saturday sunday

Nu är klockan snart ett och jag har precis kollat klart på föräldrarfällan.  Ååh, jag älskar den verkligen<3 Jag såg den för första gången när jag var ganska liten och kom därför inte ihåg så mycket när jag såg den igen förra året, och jag blev helt förälskad. Lindsay är så söt och min favoritscen är när de ska göra om Annie, klippa henne och ta hål i öronen. Lägret verkar ju också så himla fint och kul...
Min kompis Cajsa som bor i Jönköping och Cassandra skulle visst på ett liknande läger i sommar,  det verkar jätte kul!

Men nu är jag verkligen extremt trött och ska gå och lägga mig, ska dessutom på tjejmiddag i morgon kväll hos min kompis Emma (egentligen i kväll då, hehe)  det ska bli så kul och jag måste hinna ner på stan en sväng innan också och köpa något till henne.

Godnatt  ♥






Hanna och jag ♥

OLIVIA

Sitter här och skickar söta bilder till Emilia, Olivia har precis gått hem och vi hade riktigt kul <3 Lyssnade på fettolåtar och retades med Linnéa, som är riktigt cool! Nu ska jag äta rabarberpaj och hämnas på Olivia. KOLLA INTE HENNES BLOGG.
BILDEN PÅ MIG ÄR SÅ HEMSKT OSERIÖS, HAHA. När jag åt mat så passade hon på. 

Puss ♥





I morgon åker min fina Emilia till USA i en månad, jag kommer sakna dig så otroligt mycket vet du. Men hoppas du får det bäst på resan!

J a g    ä l s k a r    d i g    g u m m a n   < 3 






Olivia är så häär söt<33 men det tycker hon inte själv... hämmningsbild (A) 
DU ÄR SMINKAD GUMMAN <3




Barnvakt

I två och en halv timma har jag suttit och passat våra grannbarn, mysigt men lite jobbigt. Fast pengarna är mycket välkomna så det var ju i alla fall bra. 
Eftersom jag vill åka som au pair till USA efter gymnasiet så kan det ju vara en bra erfarenhet också. 
Jobbigast av allt i att passa dem är själva läggningsprocessen.
Först så åt vi glass, hoppade studsmatta och ritade och efter ett tag så kom jag plötsligt på att klockan var kvart i nio, och jag skulle lägga dem mellan halv nio och nio. Snabbt som attans plockade jag ihop allt och sa åt dem att borsta tänderna och byta om till pyjamas. Jag kände väl inte mig som världens snällaste när jag ganska strängt sa åt den minsta att sluta rita på sin fina teckning.
I vanliga fall brukar jag vara ganska snäll och läsa typ tre böcker innan de ska sova... men idag så blev det bara en tråkig om någon bil. Istället satt jag och berättade om när jag gick på dagis vilket var väldigt spännande. 
Det kändes typ som om jag var en gammal mormor som skulle berätta om sin barndom, hehe. 
När jag väl sen sa åt dem att sova så var de väl inte så jätte pigga på det. Jag både masserade, sjöng och rimmade för dem, och när klockan var tio så hade i alla fall den äldsta somnat... tack och lov! Den minsta vaknade och sprang upp när mamman kom hem ändå... suck. 
Jaja, trots att det var ganska jobbigt så älskar jag ändå att sitta där och läsa för dem, känna hur de sätter sig lite närmare och lutar sina små huvuden mot ens axel. Barn är så söta, och att sitta barnvakt gillar jag trots allt riktigt mycket.

Puss och godnatt ♥









cold morning

Godmorgon!  Vi börjar ju klockan 10 idag så jag passade på att hinna morgon-blogga lite. 
Uuh, jag fryser, men vi har höjt värmen så jag hoppas det hjälper snart. Men eftersom vi bor i ett ganska gammalt hus så tar det lång tid för värmen att komma ut till alla rum, och när det var så varmt hade vi liksom stängt av helt. Ibland önskar man att man bodde i en lägenhet. Hur skönt är det liksom att gå upp ur sin varma säng när det dessutom är kallt i rummet?
Egentligen så orkar jag inte gå till skolan heller, jag låter typ mega hes efter konserterna igår, men vi ska ha vår sista bildlektion innan nian idag... och den vill jag inte missa. Så nu måste jag gå och göra min i ordning så att jag inte kommer för sent.

Puss ♥




J A G   V I L L   H A   B L Å   H I M M E L   O C H   S O L !

Bonne nuit.

Måste bara skriva ett kort inlägg innan jag lägger mig, klockan är tre minuter över elva och jag är trött trött trött.
Idag har vi haft de två årliga vårkonserterna och det gick ganska bra trots att jag fortfarande är hes och har ont i halsen.
Det var ju niornas sista vårkonsert och så klart blev det ju ganska sorgligt för dem. Men när vi sjöng den sista låten kom jag på mig själv med att stå när och le jättestort och ha tårar i ögonen, hehe undrar hur mycket jag kommer gråta när det är vi själva som står där. Jaja... trots att niorna retar åttorna för att de har ett år kvar så är jag faktiskt bara glad att jag har två år. Det kommer kännas väldigt tomt utan kören och allt när vi väl går ut, trots att det är väldigt slitigt.
Nej, nu måste jag verkligen lägga mig och sova.

Puss och Godnatt ♥



den godaste kakan först

• Plugga inför matteprovet

• Välja kläder till vårkonserten

• Bestämma övrigt inför i morgon (mat, skor, frisyr)

• Städa mitt rum

• Rensa min väska

• Kolla bdb och bloggen


Gissa vilken punkt som är avklarad? Haha, sista? Ja, jag veet... jag är sämst på att göra det tråkiga först! Tänkte först att det inte är så bråttom att plugga till matten eftersom vi har det på fredag. Men sen kom jag på att vi har konsert i morgon.... och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Ångest ångest. Att jag sitter här och skriver gör ju inte det hela bättre precis.

Så puss! ♥







rainbow

en fin låt.





glad fis

Sitter här och har fortfarande lite ångest över matten... vi har ju prov på fredag och jag är inte direkt mega bra på bråk. Usch... egentligen tänkte jag räkna jätte mycket idag men fastnade i Så länge vi båda andas. Smart säger jag bara. 
Men, men... får väl skylla lite på jag har varit sjuk haha.
Min dag har ju varit väldigt lugn annars, har varit hemma och tagit det lugnt. Lite glad blev jag faktiskt när jag såg att det regnade i morse, hehe. Men då missar jag ju i alla fall inget kul.


PUSS ♥




s u m m e r < 3 

Exotic snacks

Hej på er... det där om att jag nog är frisk i morgon känns inte så säkert nu. Jag låter nämligen fortfarande som en hes tant och, har hosta och svettas som en gris. 
Det verkar även som om min hud har blivit allergisk mot sol eller något också, haha. Nej men när jag skulle cykla till Ica och köpa tomatsås så kändes det jätte obehagligt att vara ute i solen... och jag cyklade så snabbt jag förmådde för att få komma in på kalla Ica. Jag som brukar älska sol och värme, så fattar inte vad det är med mig! 
Jaja, nu ska jag ta och städa mitt rum fast jag inte orkar.

Puss ♥

Måndag

Hej på er, sitter här hemma och känner mig faktiskt mycket piggare än igår! 
Förhoppningsvis så kommer jag till skolan i morgon!
Det här med make-up rådgivningen fixade sig också, fick en ny tid redan nästa vecka! Känns som en riktigt nystart dag idag, haha. Det är ju 1 juni, 28 °+, snart sommarlov och så är jag nästan frisk. Men jag får nog stanna inne från solen idag också, tyvärr.
 Idag blir det väl annars att bara ta det lugnt och kanske plugga lite... lite otur bara att våran mattelärare samlade in våra räknehäften i fredags så jag har inget att skriva i. Men, men får väl skriva på något annat istället.
Btw, så längtar jag så hääär mycket till att få se New Moon, varför ska den vara från 15!? 

Lägger in trailern här nere.

Puss! ♥




THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

RSS 2.0