Söndag

hej hej.

Nu sitter jag här, fortfarande i bara mjukisbyxor och I <3 NY tröja.
Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra... egentligen borde jag nog räkna matte, eftersom vi ska vara klara med den tills imorgon. Men det är ju aldrig riktigt lika kul att plugga som att bara slappa med en skål glass och varma hallon? (:

Nu är det faktiskt inte alls så långt kvar tills jag fyller år, bara en vecka! 
Jag har önskat mig en Mac Book som jag hoppas att jag får... fast då blir det ju nästan inget annat, eftersom en dator är så dyr. Men av mormor och morfar ska jag önska mig presentkort på SOLO så jag kanske kan köpa en jätte fin skinnjacka därifrån, som jag bara måste ha! Men den kostar 1600 kr så jag måste kanske ändå lägga till lite själv.
Men nu måste jag nog gå och göra lite annat, speciellt matte....

puss!

/J





våren <3


LÖRDAG

Hej alla läsare (:

Nu är klockan typ 10 och jag har så där lagom tråkigt. Klockan 12 så ska jag åka ner till kyrkan och repetera inför musikalen Jesus Christ Superstar som jag ska vara med i.
Just nu har jag ingen ork med det alls, jag vill bara sova och läsa twilight. Men den sista boken har jag ju läst ut nu... så nu får jag väl börja om med ettan :b
Och som sagt är jag riktigt trött, det blev ganska så sent i veckan... och igår var jag så trött att jag glömde släcka lamporna.
När jag vaknade så blev jag sur för jag trodde pappa gått i och tänt för att jag skulle vakna, eller nåt! (:
Föresten, ikväll är det ju Earth Hour ( att man ska släcka ner lamporna i en timme mellan halv nio och halv tio.)
Även om det inte direkt hjälper miljön så mycket så är det ändå lite kul (: Mysigt att tända ljus och slippa elektroniken lite.
Fast man får visst kolla på tv och ha datorn på, men endå :p



puss och kram <3



Fredag

hej hej, just nu sitter jag här och lyssnar på Håkan och känner mig ovanligt glad, för det känns så himla härligt att det börjat bli vååår<3 Våren tycker jag nog faktiskt är bäst av alla årstider, för då har man allting framför sig. När det väl är sommar så känns det tråkigt att det snart är höst, eller något :p
Jaja, idag har det annars varit en vanlig dag, skola och sen cyklade jag till målarskolan.
Sedan så cyklade jag hem igen och nu sitter jag här.
I morgon ska jag på läger med kören... vi ska sova över en natt. Haha, fast det är synd nog inte längre bort än vid Viksäng. 
Vi ska ju vara med i musikalen Jesus Christ. Det ska faktiskt bli riktigt kul,  för annars så brukar vi inte direkt göra några roliga konserter eller liknande. Det ända vi gör är typ att sjunga på söndagar i kyrkan... eftersom kören är genom kyrkan. Och det är inte kul att behöva gå upp kl 8 på en söndag och sjunga sånger om Gud i kyrkan.
Men nu ska jag gå och göra en macka.




jag vill ha sommar!  puss hej<3


Fredag

Hej. Just nu känner jag mig så där sur och barnslig.
Jag vill lägga mig på golvet och skrika och att någon ska ge mig glass. Konstigt.
Jaja, idag så är det fredag. Den här veckan har gått fort... kanske för att jag missade de två första dagarna på den.
Idag så har jag och Linnéa varit och spelat badminton på Bellevue (: 
Det var inga där så vi gick in gratis, fast vi inte fick. hihi :b
Som sagt känner jag mig så där barnsligt tjurig och lite trött-fnittrig. 
Min pappa vill att jag ska lägga mig, men det vill inte jag. Klockan är faktiskt bara kvart i tolv, och det är ju fredag.
Dessutom måste jag vara sur ett tag till.
Just nu sitter jag i träningskläder och äter gamla lakritsbalkar från OK, som är jätte sega. Det är inte gott, men man måste ju börja lägga på sig till bikinisäsongen. 
Föresten så kom jag på att jag fyller år snart, det är faktiskt bara 22 dagar kvar. På ett sätt så tycker inte jag om att fylla år... visst är det kul att få saker och komma närmare 18. Men ändå så saknar man att vara liten lite grann.
Ungefär fram tills man var 9 och fyllde år så vaknade man jätte tidigt och låg och väntade och var förväntansfull, och undrade ifall de inte skulle komma snart. Nu så blir man mest sur när man blir väckt, och det känns inte alls lika kul att öppna paketen längre :p Men det finns väl nackdelar med att bli större också.

Men nu måste jag i alla fall sluta skriva... jag ska bara lägga upp en liten bild på syster och jag när vi var små.


Jag och syster<3 Jag är den lilla med eksem runt munnen.





sjuk...

hej hej!

Igår var vi i Romme, riktigt kul (: 
Fast jag var lite klumpig och råkade putta en kille när han skulle sätta sig i  sittliften. Så jag och Olivia satt och skrattade hela vägen upp och sa att det var tur att han inte var så snygg. Men sen när vi kom upp så kom vi på att det var hans kompis  som hade suttit och hört vad vi sagt hela vägen eftersom han hade turen att inte bli av knuffad.  Haha!
Annars gick det bra, inga andra missöden (: hihi
Men eftersom jag var så där halv sjuk igår så var det nog inte så där jätte bra att åka skidor...
Nu när jag vaknade på morgonen kände jag mig verkligen helt död, när jag pratar låter jag som en gammal tant och med en jobbig huvudvärk därtill. Så idag får jag väl bara ta och slappa med en kopp te och kanske göra klart historia-arbetet så att jag inte måste stressa med det i morgon.




Pusshej!

förkyld

Hej på er.
Jag är förkyld, och imorgon ska vi åka med skolan till Romme, just trevlig tajming... eller inte.
C-vitamin och vatten sägs ju hjälpa mot förkylningar så hittills idag har jag ätit en c-vitamin brus, en apelsin och ett granat äpple. Inte för att jag känner någon skillnad men ändå sitter jag här och dricker litervis med granatäpple juice utspätt med vatten. 
Fast jag verkar i alla fall inte ha någon feber,  termometern visade 35, 7. Men det kan ju vara fel på termometern också, 35, 7 tycker jag låter lite väl kallt :p
Jaja, annars idag ska jag nog tona håret... kanske. Men jag är lite feg och vet inte om det kommer bli dåligt.
Just nu är jag blod-brun och tänkte tona mörkare. Jag har valt L'oreal Casting Crème Gloss, mörk guldblond.
 Jag kollade lite på några forum för några som provat den... vissa skrev att den var jätte bra och andra att den var jätte dålig och att den blev alldeles för mörk. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro :p
Dessutom är jag ledsen eftersom jag inte hittar min kameraladdare :( uuh
Men nu ska jag nog gå och göra lite på ett SO-arbete vi har tills på torsdag.

Pusshej <3




hello monday.

Hej. Idag är det måndag. Första dagen efter en veckas lov. Så klart kommer jag försent, fast jag lovat mig själv att bättra mig.
Det var kul att träffa alla igen, även om Olivia inte kom idag, hon ramlade i Kläppen och fick hjärnskakning. Jag saknar dig  ska du veta <3
Vi hade Kemiprov idag också, det gick faktiskt ganska bra.
Annars var det väl ungefär som vanligt. Efter skolan gick jag lite med mamma på stan, hittade ett par fina jeans-leggins från peices och en eye make-up rengöringskräm (:
Sen köpte jag en ny taklampa till mitt rum och nu sitter jag här..
Mamma säger att jag måste dammsuga eftersom jag lovat att jag ska göra det för 100 kr varje vecka... den här veckan får jag dock bara 50 eftersom jag råkade tappa en hundralapp när vi var på gustavsvik :p

puss och kram <3

//julia

Just nu har jag en Håkan period, det känns vårigt och fint (:

 Håkan Hellström <3 

RSS 2.0