Valborg

Hej på er! 
Idag är det Valborgsmässoafton. Min kväll kommer att bli ganska lugn. Först så tänkte vi vara några kompisar hemma hos Emma och kolla på film, men eftersom bara jag kunde så blev det inget. Lite tråkigt faktiskt. Emilia sitter ju också hemma, men eftersom hon har feber så kan jag inte gå dit :/ men krya på dig<3
Jag tror nog att jag ska äta lite med mina föräldrar hemma hos några vi känner och sedan blir det väl djäkneberget.
Nu ska jag fixa mig i ordning för kvällen, för jag har inget annat att göra (: haha... vi hörs !



pussar! ♥

   

Majbrasan på Djäkneberget förra året.


Sur...

Imorgon är det valborg och jag vet inte vad jag ska göra, alla är upptagna och osociala.

N U  Ä R  J A G  S U R  !



Vem gillar inte ungskort som man blundar på?

Idag...









¨om en kyss var som att äta jordgubbar,  skulle jag kyssas jämt¨







sötan Linnéa <3

bonjour!

Hej bloggen!

Idag så är det onsdag och mitt franskaprov gick ganska bra. 
Vi fick tillbaka fysiken idag också. Jag visste ju mitt resultat, men hade inte sett själva provet. Alla fel jag hade gjort var i princip rätt, eller jag förstod i alla fall inte vad jag gjort för fel. Som t.ex på en uppgift så skulle man skriva vad moln bestod av och mitt svar var att det var små vatten droppar, alltså förångat vatten. Men det fick jag fel på? Våran lärare sa att det inte alls var förångat vatten utan bara vattendroppar. Men hur i hela världen kommer vattnet upp i himlen om det inte förångas? Jag fattar inte.
I övrigt så gick dagen ganska snabbt, vi hade ju inte kör så det var ju skönt (: Och på gympan sprang vi spåret runt svartån. Jag och Linnéa fick tiden på typ 16 minuter. 
Efter skolan så åkte jag och Lelle ner på stan, köpte jordgubbar<3 sommar, sommar, sommar säger jag bara. Jordgubbar är bara så himla mycket sommar! (:
Efter ett tag så gick Linnéa till sin spelning och jag cyklade hem. Och nu sitter jag fortfarande här.
Föresten, i morgon är det ju Valborg. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra än. Kanske ska jag sova över hos min kompis Emma men några andra, men jag vet inte riktigt än. Något blir det väl tillslut.
Men nu måste jag göra annat, vi hörs!

pussar!


      Gårdagens outfit:
 
 ♥ bruna ballerina, vagabond
 ♥ axelremsväska, veromoda
 ♥ svarta leggins, H&M
 ♥randig tröja, gina tricot




dagen till ära hade jag lockigt hår av flätor (:







il est onze heures quarante-cinq?

Fy, jag är bara så himla trött! Precis när jag pluggat klar till franska provet så hittade jag lappen där det stod allt man skulle öva på och märkte att man skulle kunna klockan också? Jag kan inte klockan... på franska. Men nu har jag kollat igenom det lite i alla fall så jag hoppas det går ganska bra i morgon i alla fall. Det är i alla fall skönt att vi har sovmorgon från kören i morgon, vi börjar 9.30 istället för 8.20. Om ni undrar varför så är det därför att vi hade konsert idag och vi var ju sååå duktiga (: haha. Nej men nu måste jag verkligen lägga mig, annars kommer jag dö imorgon.

pussar !♥







Måndag

Hej bloggen (: Idag var jag i skolan igen, lite tråkigt eftersom  man hellre vill ha helg. Vi hade idrott på djäknen idag... jobbigt var det, och mina ben typ dog. Usch, det känns som om jag inte har något att skriva om! :b Och nu så ringde mamma så jag ska cykla ner på stan och träffa henne, och om jag orkar kommer den bilder lite senare...

puss ♥



Varför?

Ärligt... varför ska man börja bli kär just i den personen man inte vill bli kär i? Fan.




håll min hand


kyss min panna.


kärleken kommer


då den är som minst...


önskad.







Trött

hej, jag känner mig bara så jävla trött. Usch, och klockan är fyra? Hoppas jag inte håller på att bli sjuk :/ Jag slipper i alla fall badmintonen idag, även om det brukar var kul så orkar jag verkligen inte idag. Men jag ska nog gå ner och göra en smoothie nu (: 

puss ♥



Hemma

Hej på er, nu har jag precis kommit hem från stan, jag köpte den där svarta bikinin jag pratade om (:  Såg även en mega fin klänning på Indiska som skulle vara perfekt till skolavslutningen... lite tråkigt att nån hade smutsat ner den med fondation bara. Fast dom sa att jag skulle få den lite billigare därför, så jag ska se ifall mamma vill köpa den till mig imorgon. Haha, det känns som om jag bara skriver om vad jag ska köpa hela tiden :b Men för tillfället har jag fått lite shoppingberoende, haha  jag vill typ köpa allt jag ser. Men eftersom jag inte är miljonär går ju inte det (;
Jag lägger i alla fall upp en bild på mitt nya linne här nere... jag orkade inte ladda digitalkameran så det fick bli en med webben.


pussar! ♥



sunny sunday...

Hej på er!
Nu sitter jag här i sängen och bloggar, vackert väder är det idag också! Jag satt ute i morgonsolen och åt frukost till och med.
Om en stund så ska jag cykla och möta Anna och så ska vi ner på stan och kolla på bikinisar... bl.a den jag såg på JC igår.
Lite senare så blir det väl badminton, lite tråigt att vara inne när det är så fint väder... men man får väl stå ut :b vi rör i alla fall på oss. Vi får se om det blir lite uppdatering ikväll så ska jag försöka lägga upp bilderna på kläderna jag köpt. Nu måste jag fixa mig klar så att Anna slipper vänta! 

Föresten, förlåt för det tråkiga designen, snart fixat!


PUSS ! ♥






foto: Vouge Girl Korea, mars 2007 (via www.moderniteter.devote.se)





Sommar!

Hej hej bloggen! Idag har det verkligen varit så himla fint väder, 25°c och sol (:
Först på morgonen så var jag bara hemma, sen vid lunch så cyklade jag ner på stan och träffade Olivia. 
Vi köpte sallad och satte oss ute på torget och åt, så himla skönt. Jag hoppas verkligen det här varma vädret håller i sig så att man kan bada snart... och så vill man ju bli lite brun också. (: hehe. 
Sen när vi hade ätit klart gick vi lite på stan, jag köpte ett linne på H&M som jag lägger upp en bild på sen. Jag la undan en imitation skinnjacka också... den är betydligt billigare än den jag sett på SOLO, även om den inte är lika fin så känns det inte så värt att köpa en dyr skinnjacka nu när det snart är sommar, och i höst kanske den är för liten. 
Annars så har jag faktiskt köpt en söt jeansjacka, även den från H&M (: 
Ja, annars så gick vi i lite andra affärer också... hittade en svart tubtops bikini som jag la undan på JC... så jag ska nog cykla ner på stan i morgon och köpa den. Haha, ja vi provade faktiskt mycket kläder, men köpte nästan inget. Sen när alla affärer började stänga så cyklade vi hem till mig och gjorde lite saker. Men Olivia blev jätte allergisk så hon åkte hem.. stackarn<3
Jaja, dagen har i alla fall varit riktigt bra och ikväll ska vi grilla<3 myys (:

pussar! ♥





Friskis (:

Hej hej! Sitter med laptopen i sängen och har typ precis kommit ut från duschen. Jag var nämligen med Anna på Friskis och Svettis idag (: Det var så himla länge sedan sist! Typ i julas! (; Men förut var vi faktiskt väldigt duktiga, så vi ska nog försöka börja igen. Förra terminen så gick vi alltid medel kl 18 på fredagar och tänkte inte på att det kanske inte var samma tid, pass och sånt den här terminen. Så vi gick liksom in i salen (det var gratis så vi fick ingen biljett heller) och såg att det var samma instruktör som förut men sen sa hon att hon bara hade hoppat in och att det skulle vara ett medel-intensiv pass. Haha, jag trodde jag skulle göra bort mig totalt men det gick faktiskt bättre än väntat... lite svårt med alla nya steg bara :p Men nu känner jag mig i alla fall duktig, och vi ska nog gå i morgon också.

Annars har min dag varit ganska bra, det är skönt att två prov är avklarade nu, och så fick jag reda på att jag hade 22/26 på fysiken. Tror att det skulle varit typ MVG eller VG + om vi hade betyg... så jag är nöjd (: 
Vädret idag har ju varit så himla skönt också... och i morgon skulle det ju bli ännu varmare! 
När jag gick ner på stan idag innan målarskolan och såg att dom sålde jordgubbar på torget så jag köpte en liter. Jordgubbar känns bara så himla sommrigt (:  I o för sig var dom italienska men faktiskt väldigt goda ändå... men de svenska är ju så klart godast!

Nu ska jag byta om och till kvällsmat blir det tacos, det var as längesen jag åt det så det ska bli gott, hehe (:
vi hörs!


Pussar!  ♥ 



Jordgubbar = sommar  ♥

Torsdag

Hej bloggen, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Förlåt, jag som försökte bättra mig. Men den här veckan har det varit väldigt mycket... fysikprov i går och engelskaprov idag. Det gick faktiskt bra på fysiken (kändes så i alla fall) och helt okej på engelskan. Engelska är inte direkt mitt bästa ämne men jag får i alla fall godkänt. Jag funderar faktiskt på att åka på språkresa. Det verkar ju både kul, och så lär man sig bättre engelska. Olivia vill åka nästa sommar men jag ska ju på konfirmationsläger i Rättvik i 3 veckor... så jag får se om jag hinner med och om mina föräldrar vill betala (:  Men även om jag skulle få så vet jag inte om jag vågar, visst.. det verkar skitkul och jag kommer säkert inte ångra mig om jag väl åker dit, men det längsta jag varit borta är typ en vecka, och då med Emilia i Rättvik. England eller Malta ligger ju liite längre bort ;)
Men men, nu måste jag snart gå ner och äta sojakorv och makaroner som pappa har gjort för Emilia, Olivia och jag var nämligen på konsert på skolan idag för Anna och Lelle sjöng med muk. så jag missade maten :b 
Vi hörs!

Puss! <3

Onsdag

Hej bloggen! Idag är det onsdag och jag känner mig ganska nere, dagen har väl inte precis varit jätte bra. Anledningen till varför håller jag för mig själv. Och just nu känner jag bara att jag vill sova, äta glass och kolla på en bra film... blunda för verkligheten lite. Vad jag ska blogga om vet jag inte heller, det har inte hänt så mycket idag förutom att jag har varit i skolan.
Men jag skriver imorgon!

puss på er <3

Tillbaka...

Hej bloggen! Idag var man tillbaka till skolan igen då, efter 10 dagars ledighet. Även om det är skönt med lov så känns det faktiskt skönt att vara tillbaka, fast nästa vecka har väl den känslan gått över :b hehe men det är ju faktiskt bara typ 2 månader kvar till sommarlov! ;)
Dagen kändes annars ganska okej, att det är tisdag gör ju det hela ännu bättre... bara 3 dagar kvar till helg! (: 
Fast eftersom jag har tappat bort min skåpnyckel så var jag tvungen att köpa en ny idag, till priset av 75 kr :/ inte såå kul men det känns lite jobbigt att dela med en kompis i ännu en vecka. Så jag får väl bara hoppas att jag inte tappar bort nycklarna igen!
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om, vill ladda upp bilder men det tar så himla lång tid! Och jag borde egentligen plugga, men ville uppdatera lite först i hopp om ett högre antal besökare. Hehe, det är nästan bara jag som läser min blogg!
Nej, men nu måste jag sluta!


lägger bara in en bild på min laptop!



pusshej<3 


Vårpaj!

Hejsan... igen, nu har jag precis gjort en smulpaj på rabarber (fryst sedan i somras) och lite hallon som ska in i ugnen.
Jag hjälpte mamma o pappa att så lite i trädgården (eftersom man blir så jäkla trött så man sover bättre ;b hehe) och så såg jag rabarberlandet och blev så himla sugen på rabarberpaj, och kom på att det fanns i frysen. Så jag spran in och gjorde en paj (: haha... strax ska jag kolla på Whipout, det är faktiskt riktigt kul! Lite knäppt program men bra underhållning på en mulen söndag. Ska bara stoppa in pajen först! Ni får se bilder sen.

pussar!

Äntligen!

hej bloggen!  

Nu har jag skrivit på min novell typ hela dagen, och nu är den äntligen klar! :D jag brukar nästan alltid vara seg med arbeten så att jag måste sitta uppe jätte sent kvällen innan i alla fall. Men nu är det klart! Tre dagar innan inlämningsdag ;b
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, jag åkte med mamma och pappa till Plantagen en sväng bara.
Men nu måste jag fortsätta med ännu mer skolarbete. Usch, jag hatar att göra läxor och arbeten när man är ledig... fast        ioförsig så blir ju veckan inte lika stressig om man har allt gjort, och då får man ju mer ledighet sen (: 
Så nu ska jag göra klart allt annat!

pussar ♥




Jag har ingen annan bild på den här datorn så jag lägger upp en liten bild på mammas hallontårta, eftersom det varit lite klent med bilder de senast dagarna ♥ 

Åsby

Hej igen, nu har vi precis kommit hem från Åsby, och ååh vad jag älskar att gå omkring bland blommor och inredningsprylar och bara vara. Haha, jag vet...  inredning och blommor (: vissa blir väl kanske lite trötta på mig när jag ska gå in och kolla på inredningsprylar... men det är faktiskt kul. När jag skaffar egen lägenhet sen kommer den vara top snygg! :b 
På Åsby hade de jätte söta små kycklingar också, små, gula, duniga och mega söta ♥ men ville bara puss på dom! Ni ska få se bilder på dom sen när jag laddat in alla bilder från kameran, för nu ska jag pröva min nyinköpta kudde och mitt ljus i mitt rum.

puss!



Söndag...

Hej hej, idag är det söndag och vädret är såhär fint!<3 Men egentligen så borde jag sitta inne och skriva klart min novell som jag inte riktigt fått till slutet på än. Men mamma och pappa ska till Åsby trädgård och jag vill mycket hellre följa med dit än att sitta inne när det är så fint och varmt. Så novellen och det andra får väl vänta tills imorgon, då är vi ju också lediga.
Nej, men nu ska jag göra mig klar... jag har fortfarande på mig myskläder :b 

vi hörs lite senare!

pussar  ♥

The Body Shop

Jag måste bara lägga upp en bild på mitt lipbalm, Pink Guava som jag fick av mamma idag<3
Jag älskar den! (:


puss, vi hörs imorgon ♥





Klänning.

Nu när det börjar kännas som sommar vill man ju ta fram sommarkläderna. Men en grej jag kom på att jag saknade är en riktig sommarklänning. Visst har jag några, men ingen som jag direkt vill ta fram nu... det är ju roligare att köpa nytt!

Såg faktiskt en söt på Topshops hemsida. (:

Klänning från Topshop<3

Påskägg.

Hej alla läsare! (:
 
Nu sitter jag här och äter godis, jag brukar försöka låta bli att äta annars... men nu är det ju faktiskt påsk! :p
Väldigt varmt har det varit idag också, 19 grader visade våran termometer. Jag hoppas att det blir lika fint nästa vecka också! 

puss och kram<3


/J




GLAD PÅSK!

Hej hej!

Idag är det påskafton och solen skiner, så jag är jätteglad! (: Min kusin Frida i Götet fyller 16 år idag och även min kompis Cajsa i Jönköping fyller 14! Så jag säger grattis så mycket till dom!
Idag ska vi nog äta lite påskmat och leta efter påskägg i trädgården :p hehe... men det är faktiskt ganska kul. Och så jag måste nog cykla till ICA och köpa lite godis,  eftersom jag tänkte ge ett ägg till mamma. Om jag hinner ska jag göra en liten tvål till henne också (vi har typ sånt pyssel hemma) Det låter kanske lite konstigt, men tvålarna blir faktiskt jättefina och luktar jordgbb ;)

Men nu måste jag gå, hoppas ni får en jätte fin påskafton!

puss på er<3

/J




Segt.

Det går inte att ladda upp bilder just nu, eller jo det går att ladda men dom kommer inte upp. Så jag lägger upp en liten söt låt istället så kommer bilderna förhoppningsvis i morgon!
 
pusshej<3



Varm kväll..

Hej igen, du har släkten nyss åkt hem... jag fick sammanlagt 1300 kr (:  varav 500 på SOLO. Jag ska nog köpa en fin skinnjacka jag sett där. Först trodde jag inte att jag skulle vilja ha skinnjacka eftersom det känns som om man får så breda axlar... men den här var faktiskt riktigt fin och kostar 1200 kr (egentligen 1600 men dragkedjan var sönder så man skulle få den billigare... och det fanns ändå knappar)
Och nu är det ju ganska mode med skinnjacka... här i västerås har i alla fall var och varannan tjej antingen skinnjacka eller jeansjacka, så egentligen borde jag väl köpa något helt annat, men jag måste ju hålla med om att det är snyggt så det blir väl antagligen en skinnjacka för min del också!


puss och kram!


/J







Trädgårds blogg

Hejhej, nu har vi just ätit lite påskmat och om en liten stund kommer mormor och morfar hit. 
Sitter i trädgården och blggar lite (: Det är faktiskt väldigt varmt.... men jag är lite sur över att jag typ råkat radera photo booth från datorn :( tänkte nämligen ta lite bilder ute :p och jag orkar inte gå in och hämta den digitala.
Vi hörs!

puss hej<3



/J






skor: vagabond<3

Hallontårta

så här ser den traditionella hallontårtan ut i våran familj, mums (:

Hallontårta<3

Hannas födelsedag!

Hejhej, idag är det långfredagen och min kära syster Hanna fyller 17 år ! (:
Lite otur att det är just långfredag idag eftersom nästan alla är bortresta. Men mormor och morfar kommer i alla fall på fika, och vi kanske får presenter av grannarna sen när dom kommer hem :D Ja, för vi brukar liksom fira Hanna och mig samtidigt eftersom hon fyller den 10:e och jag den 5:e.

Idag är det ju fint väder också, så jag försökte pressa lite på studsmattan i morse... men jag känner mig fortfarande lika blek. Nej, men nu ska jag hjälpa mamma med tårtan, eller egentligen bara vara där och smaka. Hihi. (:

Puss på er<3 
/bider kommer senare...

/J




Påskkärringar

Hej nu har jag ätit fyra stycken finnkrisp så jag är inte lika sur och trött längre.
För en stund sen ringde några små påskkärringar på våran dörr :p jag trodde att dom ville ha godis men dom ville studsa på studsmattan. Haha, tur... för vi har inget godis. Dom var lite jobbiga och ringde typ på 3 gånger och undrade om jag ville hoppa med dom.
Nej, men nu ska jag ta och äta mat... jag är fortfarande hungrig!

puss<3





Trött och hungrig.

Hej igen, nu sitter jag här med huvudvärk... jag har försökt skriva klart min novell men den blir bara dålig, dålig, dålig! Usch, och så har jag matten och franska kvar också! Fy vad jag är trött på att plugga... Just nu vill jag bara ha sommar<3
Och nu vet jag inte vad jag ska skriva... så puss på er!

/J

en liten sak....

Jag ska bara lägga upp en grej till, nämligen en låt som är bra (: 
Katie Melua<3






Stolt!

hej på er!

Som ni kanske ser så har jag fixat en annan bakgrundsbild till bloggen, känner mig stolt eftersom jag inte är så jättebra på koder och mallar :p 
Men så gick jag in på bloggen http://www.designadinblogg.se för att se ifall det stod där hur man kunde fixa bakgrund och sånt, och så testade jag att följa beskrivningarna, och det funkade! Bloggen är verkligen superbra och lätt att förstå. (; Så nu känner jag mig riktigt glad! (:
Men nu ska jag fortsätta plugga, vi hörs lite senare!

puss på er!


/J

Påsklov!

Hej alla läsare!

Ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, jag måste bättra mig!

Just nu har vi påsklov från skolan och det är riktigt skönt! Hittills på lovet har jag väl inte gjort så mycket, bara varit med några kompisar och så fyllde jag år i söndags. 14 år faktiskt... så nu blir jag väl fjortis :p haha
Nej men det känns faktiskt skönt att vara ett år äldre, skönt att lämna 13-året bakom sig och ta nya tag. (:
Och så får man ju saker också, i år fick jag en mac book och några småsaker. Men just nu sitter jag faktiskt inte vid min nya dator, utan vid familjen mac som har större skärm. Haha, jag har inte riktigt vant mig vid att den är så liten än, och så gillar jag inte att det inte finns någon mus... så det måste jag köpa (:

Just nu är klockan typ halv ett och jag sitter fortfarande i myskläder... så om jag vill ha något gjort idag så måste jag nog skynda mig lite :p Vi har ganska mycket som ska göras tills nästa vecka... och jag ska försöka göra klart så mycket som möjligt nu på lovet. Bland annat har vi en svenska-novell som ska lämnas in och ett antal sidor i fysik som ska plugga på inför provet.

puss!

föresten, om ni vill kan ni kika in på min och olivias nystartade blogg - http://juvia.blogg.se !

/J







RSS 2.0