no

Nu känner jag mig deppig, kom just på att jag har make-up rådgivningstid i morgon kl 16.00. 
Men, jag är ju sjuk så jag kommer kanske inte att kunna gå! Måste i så fall boka om en ny tid... men det tar ju sådan lång tid.
Rådgivningen var en julklapp och jag fick inte en tid förrän nu, när jag bokade i mars. 
Usch, jag orkar inte vänta till typ september på en ny tid.
Såå, jag ska lägga mig tidigt i kväll och så får jag hoppas att pencilinet gör mig lite friskare tills i morgon.  Och om någon vill följa med mig så skulle jag vara glad, så ring mig vänner.

Puss ♥




Död

Hej på er, bara så ni vet så är jag nästan död... men lever fortfarande. Mitt huvud känns som en sten och kroppen som en makaron. Jippi jippi jippi. Jag pallrade mig i alla fall ner och träffade Olivia och Linnéa och vi solade på löga. Mysigt var det, fast nu efteråt känner jag mig heelt slut. Btw så försvann min raklugg idag också, känns lite sorgligt men skönt.

Nu ska jag ta en alvedon och sova.

Puss ♥

Allt känns som ett snorpapper.

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering!
Tyvärr hinner jag inte skriva så långt nu heller eftersom jag är så trött. Och visst blir man snabbare frisk om man sover mycket? Jag vill  verkligen inte vara förkyld nu, nästa vecka har vi ju dessutom vårkonsert och då är en långvarig förkylning minst sagt oönskad. 
Min lilla pappa var i alla fall snäll och skrev en ¨inte vara med på gympan lapp¨ till mig idag. Men så klart så fick jag inte plugga till vårt jättestora låtsasarbete för våran idrottslärare utan blev tvungen att gå till Lögarängsbadet och tillbaka ändå. Trots att pappa skrev att jag inte fick anstränga mig fysiskt.
Och nej, man kan inte bara säga att man varit där utan måste hämta en lapp som de som jobbar där skriver på.  
Jag och Emilia (som också var förkyld) tänkte först ta min cykel och cykla ner och hämta lappen, men idrottsläraren kom på oss. Vi stod säkert i 10 minuter och gjorde upp en plan för hur vi skulle göra för att han inte skulle se från fotbollsplanen när vi tog cykeln. Men nej, vi fick ställa tillbaka den och pallra iväg mot Löga till fots i alla fall. 
När vi sedan snoriga och svettiga kommer tillbaka ser han extremt glad ut och säger ¨Men det där var väl skönt, nu känner ni väl er mycket piggare?¨  Och ja, det är så HIMLA härligt att gå i motvind och få smågrus i ögonen och bli alldeles svettig och snorig som en gris. YES VAD JAG ÄLSKAR DET!

Puss ♥





Puss

Hur lyckas man med att ramla två gånger på asfalt, köra in i en cementklump med cykeln, glömma sina nycklar och kladda ner sin nyaste tröja. På en och samma tisdag. Idag var det världens bästa dag helt enkelt!
Btw, nu har jag suttit hos min söta mormor och ätit thaimat och tårta i ett antal timmar. 
Kan ju inte säga annat att  min släkt inte är så vana vid hämtmat? Morfar trodde att sambalen var som soja och började nästan gråta för att det var så starkt. Fast jag varnade faktiskt honom.

Och det blir inga nya bilder idag heller, eftersom blogg.se vill inte samarbeta. 
Ni får nöja er med ett litet inlägg istället och kanske en gammal bild som redan finns i arkivet.

Puss, och sov sött ♥





Bilden är ju nästan ny, jag har inte lagt upp den förut i alla fall! *NÖJD*  




sommar

kl. 18.24

Vet ni? En grej som jag alltid drabbas av är typ huvudvärk för att jag har druckit för lite vatten, nu har jag solat i typ en timme och men världens huvudvärk som pris. Och ingen direkt solbränna heller :b. Men även om jag ska dricka vatten så går det ner max 2 glas sen kan jag inte mer. Därför kom jag på idén att lägga i hallon och isbitar av saft i, mycket godare och roligare att dricka! (: Haha, så nu är huvudvärken borta och jag känner mig mycket piggare... trots att jag sitter och snorar som en gris. 

PUSS ♥








 



































sun

Solen skiner och jag sitter i trädgården och äter youghurt och dricker rabarbervatten (: mys mys.
Idag är det världens finaste väder, sol och 20°c varmt! Vem vill sitta inne vid datorn då? Skönt att ha en laptop så att man kan sitta ute och blogga. Man måste ju ta vara så solen när den väl är framme (: 
Min dag har annars faktiskt varit riktigt fin, att jag fick 32/32 på Kemiprovet försämrar ju inte det hela heller :)
Hoppas jag får lite färg efter idag också, känner mig himla blek nu. Så jag måste passa på så att jag inte känner mig som ett spöke nu när Fiffi kommer hem från Italien. Herregud så brun hon kommer va, vår lilla söt-fia! (A) ♥
Nu ska jag njuta lite till va solen innan det är dags att sätta sig med matten, uuuh!

Puss ♥





....

Nu är klockan 07. 44 och helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig, lite skönt är det väl att vi börjar 8.50 idag... men ändå! Världens bästa natt har det väl inte varit heller, hehe när jag vaknade låg kudden under mina fötter (A) 
Nu får jag väl i alla fall tappra mig ner till köket och äta frukost, riktigt hungrig är jag i alla fall.
Vi hörs senare!

Puss! ♥


Très bon Dimanche.

Hej igen!
Efter en trevlig dag på stan med Emilia är jag trött, hoppade över badmintonen på grund av min förkylning också. Man vill ju inte att det ska bli värre. 
Föresten så fick jag med mig lite fina saker hem från stan, tre par fina örhängen från H&M och bodyscrub från Apoteket (:
I övrigt känns det lite jobbigt att shoppa just nu, för jag måste ju spara till Paris! Men bodyscrub förbättrar ju tydligen solbrännan och örhängena, eeh ja dom var bara fina ( :  haha det går extremt bra för mig att spara... not! 
Dessutom så försvann ytterligare 18 kronor på en Mcflurry, som avnjöts i Vasaparken. Jag och Emilia pratade om USA eftersom hon ska dit i en månad i sommar. Lyx eller vad? (: I o för sig så var jag ju i New York förra sommaren men en vecka gick så fort så jag skulle gärna stannat några veckor till. Hoppas du får det fint där i alla fall! :)

Nu ska jag plugga, puss! ♥












  

i väntan på att Emilia ska komma leker jag stekare.






bara fötter och grönt gräs i Vasaparken.














Monki

Idag har jag på mig min nya klänning från Monki, den är sommrig och fin. Om ni undrar var jag gör alla små collage så är det på picnik

PUSS! ♥




Sunday

Hej på er! 
Som ni kanske ser så har jag ändrat lite på designen, ganska nöjd eftersom  jag inte direkt är expert på det här med htlm koder och sånt :b
Idag så är det ju i alla fall annars söndag och i morgon är det skola igen, vilket känns så där. 
Men nu är det ju ändå inte så jätte långt kvar tills vi får sommarlov! (:  Fast det är ändå de här sista veckorna som är segast, varför vet jag inte riktigt. Hehe, det borde ju egentligen vara på hösten då man vet att det typ är ett år kvar till nästa sommarlov, men så är det inte :b
Okej, nu ska jag inte blogga mer eftersom jag varken har ätit frukost eller fixat mig klar. Men vi hörs  lite senare!

Puss ♥




Bilden tycker jag är riktigt fin,  bilden föreställer Amanda och här är hennes och hennes systers fina blogg!

Bonne nuit.

Fransk film och rabarberpaj. Mina föräldrar är speciella men fina.
Nu ska jag sova.

Godnatt sötisar. ♥



I miss you

Idag känner jag mig poetisk, haha.
Sitter och tror att jag kan besegra världen genom ord, eller nånting. Så blir det när man är ensam och inte ens fåglarna håller en sällskap. Nu kom jag på att jag saknar dom, har typ känts som om de  nästan aldrig funnits fram tills nu. Lite som att sudda bort ett mattetal. usch.





puss endå ♥

Regn

R e g n e t   s o m   s m a t t r a r   m o t   a l t a n t a k e t ,   h i m l e n   ä r   g r å   o c h   j a g   v i l l   b a r a   h a   s o m m a r.







Svettig och med ont i fötterna sitter jag här efter att på 4 sekunder hoppat från min säng ganska många gånger. Haha, om någon granne såg mig i fönstret så lekte jag att jag kunde flyga.

Puss!♥

...

Världens segaste dag.

trött  

ensam

hungrig

ledsen

förkyld

ensam igen



Yes Man

Sitter här med ett fånigt leende på läpparna, Yes Man var bäst ♥ haha.
Nu ska jag strax gå och sova för jag är så här trött... kände bara för ett litet kort inlägg först.

Puss och godnatt! ♥



En liten Julia, mamma och söta Hanna. ♥

VI VANN! VI VANN! VI VANN!!

HEJ
Måste bara börja med att skriva att vi vann körtävlingen!!!!!!!!!!!!!! :D    Delad första plats med åttorna men ändå! (: Sveriges bästa ungdomskör <3 JAG ÄR SÅ HÄR JÄVLA GLAD! hihi :P

Nu ska jag kolla på Yes Man med mina söta föräldrar.

Puss! ♥



fredag

Nu sitter jag själv här hemma och vet inte alls vad jag ska hitta på, tidigare idag hade vi tävling med klassen och det gick ju faktiskt riktigt bra! Få se sen i kväll om vi vinner... prisutdelning kl 19.00 på Stora torget.

Puss! ♥



dagens outfit:

♥ Jeansshorts, Monki
♥ Randig oversize tröja, Monki





Stockholm

skrivet: 23.30


Hej hej.
Nu ska jag strax gå och duscha, måste upp ganska  tidigt i morgon eftersom det är körtävling, men hinner med ett inlägg ändå. 
Idag har jag varit med mamma och pappa i Stockholm. Först var vi i Zetas park  som är en fin trädgård, där man kan köpa växter. Vid halv fyra åkte vi in mot stan och Södermalm. Fyndade lite fina saker på Monki och njöt av utsikten vid Katarinahissen (: 
När vi kom hem så åt vi Thaimat och jag hjälpte till att odla lite i trädgården, skönt faktiskt att slippa sitta inne... haha dessutom så blir man himla trött så jag kommer nog sova gott i natt! 
Nu ska jag sova.

Puss och godnatt ♥









Dagens outfit:

♥ Vitt linne, Zara barn
♥ Grå kofta, MQ
♥ Jeansleggins, Peices
♥ Jordbubb halsband, Hanna's
♥ Rosa tygskor, Vagabond
♥ Brun väska, Veromoda









♥ Rosarandig t-shirt i oversize, Monki

♥ Blårandigt linne, Monki

♥ Jeansshorts med hög midja, Monki


090520

Sitter här med en skål yoghurt och flingor med blåbärssylt framför mig. Jag är faktiskt på helt okej humör idag, kanske beror det på vädret (: Dessutom så är vi både lediga i morgon och på fredag, Jippie! (:
Btw så är det disco på Konrad imorgon, sista discot innan sommaren. Olivia vill att vi ska gå, det är ju i o för sig rätt kul att det är på just Konrad. Men sist vi gick så var det ganska segt, så jag vet inte. Annars så kan det ju vara mysigt att bara ha en tjejkväll med några tjejer (:
Haha, nu har jag hjärnsläpp på vad jag ska skriva... så vi hörs i lite senare i kväll istället.

Pusshej! ♥



JÄVLA PLUGG TJAT

Hej bloggen!
Undrar ni över rubriken så är det för att jag känner mig så himla tråkig när jag hela tiden skriver om att jag pluggar och ska ha föredrag och prov och plugg igen. Men verkligen, det känns som om det enda jag gör är att stressa inför prov och föredrag och läxor. Men som tur är så är det bara ungefär 23 dagar kvar till SOMMARLOV! 
 Så om ni vill veta vad jag har gjort idag så är det att förbereda inför mitt föredrag som jag ska ha i morgon. 
Men jag hann faktiskt även med att kolla på ett gammalt avsnitt av Familjen Annorlunda. En av familjerna har tio barn, herregud vad det verkar jobbig! När jag ska ha barn så vill jag ha max tre eller fyra, inte mer (: Men dessutom så borde det ju vara jobbigt att kanske inte hinna med alla barn, och om man har många kanske de inte kan få så mycket saker som andra barn får. Haha, fast eftersom jag inte ens fyllt 15 än så kommer jag nog inte få barn på ett tag. 
Hur som helst, nu är det bara en skoldag kvar den här veckan eftersom det är Kristi himmelsfärd på torsdag och klämdag på fredag! Så sammanlagt får vi fyra dagars ledighet. (: 
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Eller förutom körtävlingen på fredag med skolan då. 
Vad ska ni göra? (: skriv gärna! 
Så jag hoppas jag blir lite friare under helgen så bloggen kan få lite roligare uppdatering.

Puss! ♥



Föresten, nu har det officiella New Moon postern kommit! (: 
Väldigt fin tycker jag, men lite tråkigt är det ju att jag förmodligen inte kommer att kunna gå på den på bio... eftersom det troligen kommer att vara 15 års gräns! Och jag är ju bara 14 :(  
Jag längtar som in i * på att få se den! Hehe, men seriöst så är både böckerna och  den första filmen SJUK bra! Så om du inte har sett filmen eller läst böckerna... GÖR DET! (:

l'école

Hej bloggen.
Nu sitter jag nere vid datorn på skolan och Olivia visar mig rumäniens låt i eurovision. Segt väder... regn. Haha det känns som om jag alltid skriver om vädret. Uppdatrerar senare i kväll.

Puss! ♥


barnvakt

hej bloggen.
Nu sitter jag här och bloggar. Just nu är jag så himla trött på att plugga och längtar som in i ♥ till sommarlovet. Vädret har ju inte varit det bästa idag heller, och särskilt mycket plugg har jag inte heller hunnit med. Precis när jag tänkte sätta mig och göra klart matten så ringde grannen och jag var tvungen att gå in och passa deras barn, och lägga dem i en timma. Har man lovat så har man (: hehe. Som tur var så slapp jag leka så mycket... borstade bara tänderna och läste böcker. Men eftersom tjejerna ville att jag skulle läsa mer och inte riktigt ville somna så springer dom så klart ner när mamman kommer hem, en kvart tidigare än jag trodde. Haha, så duktig jag känner mig, när klockan är ganska mycket och dom ser ut att fortfarande vara uppe. Hann med en snabb förklaring och fick trots allt en slant ändå (: 
Nu ska jag nog snart gå och duscha, jag ligger efter lite med sömnen :b

Pusshej ♥








Foto: Hanna

Frambiose

Nu sitter jag och har ångest över skolan samtidigt som jag äter glass med varma hallon och bloggar. Haha, jag är smart jag vet. Egentligen borde jag öva inför att hålla mitt föredrag och räkna matte. Men JAG ORKAR INTE.
Dessutom så har den här dagen varit så himla fin att jag inte gjort något vettigt under hela dan. Först så cyklade jag ner på stan och träffade finaste Olivia, hon la undan en fin fin klänning på Gina (: Och så åt vi Gott i Maj och MacFlurry (A)
 Efter det så cyklade jag hem och mamma skjutsade mig till badmintonen. Jag var så trött och Anna blev nog ganska trött på mig eftersom jag var så seg :b. Men hur upp piggande känns det att vara inne på Bellevue när det är 20 grader och sol ute?
Jaja, nu är det bara 2 gånger kvar på terminen i alla fall. Jag får se om jag fortsätter i höst. 

Puss på er! ♥



FY FAN VAD JAG VILL HA SOMMARLOV ♥

GO SWEDEN!


Nu sitter jag tillslut här med Niklas och Hanna och kollar på Melodifestivalen. Haha, Moldova's låt är så bra! (:

Puss och kram  ♥

Sommarkläder

Nu sitter jag här och letar efter fina kläder på olika sidor, något jag verkligen behöver inför sommaren är ett par snygga jeansshorts, jag har sett ett fint par på H&M som jag kanske ska köpa men jag vet inte (:

 





 ♥ Jeansshorts, H&M

 ♥ Jeansshorts, Urban Outfitters

 ♥ Stentvättade jeansshorts, Top Shop

 ♥ Gulligt linne, Top Shop



Hej bloggen!

Idag är jag verkligen mega trött, jag satt uppe hela kvällen igår och jobbade på mitt föredrag om Liseberg. 
Jag blev tvungen att korta ner det från 20 till 10 minuter och hade inte hunnit gå igenom hela när jag gick till skolan i morse... så klart hade vi ju Svenska första lektionen. MEN jag slapp hålla idag, glad är jag (: och dessutom så sa våran lärare att det max ska vara 5 minuter så jag måste korta ner det ännu mer! Dryyygt... men nu har jag i alla fall lite mer tid på mig för vi har inte Svenska förrän på Onsdag. 
I övrigt har min dag varit ganska bra, efter skolan åkte jag ner till målarskolan, och sedan gick jag in på H&M och såg ett par jätte fina jeansshorts (: La undan dem och kanske ska köpa dem i morgon. 
Fast nu kom jag på att jag kanske måste spara mina pengar.. för vi har bestämt att vi ska åka till Paris i sommar och där vill jag ju shoppa! Fast eftersom det är ganska dyrt i Frankrike så kanske jag måste vara lite sparsam. 
Dessutom så kan min pappa max vara inne i en klädbutik i 10 min innan han börjar bli rastlös, och vill gå till ett museum. När jag sa att det skulle bli kul med alla affärer i Paris så blev han sur, haha. Men herregud, hur många 14 åriga tjejer uppskattar att gå på museum? Antagligen nästan inga.
När vi var i New York förra sommaren blev det också en hel del museum, vi hann med 6 stycken på en vecka, vilket jag uppskattade MYCKET! haha... nej. Det enda jag tyckte var bra var att det oftast var kallt där inne. 
Men eftersom Paris är mindre än New York kanske Hanna och jag kan gå själva på stan medan mamma och pappa dödar tid på ett museum. 

Puss! ♥



I really need summer



Back

Hej bloggen! 
Nu har jag inte skrivit här på några dagar... varför säger jag inte (: 
Massor av plugg blev det i alla fall förra veckan och jag stressade sönder. Denna vecka har vi annars haft kemiprov som nog gick ganska bra... vi fick även tillbaka so-provet idag (: jag fick 27/30 så jag känner mig väldigt nöjd. 
Men det var ju inte direkt lätt om jag säger så, det känns som om hela förra veckan gick åt till att plugga och stressa inför det där himla provet! Men nu är det över och det ända som återstår den här veckan är föredraget. Jag har tillslut bestämt mig för att ha om Liseberg! Från börjat tänkte jag ha om fryxellskas historia (min skola) men det blev för krångligt.
Nej, nu måste jag fortsätta med pluggandet. 

Pusshej ♥ 





I n   t h e   e n d   e v e r y t h i n g   w i l l   b e   o k e y .

I f   i t ' s   n o t   o k e y ,

i t ' s   n o t   t h e   e n d .

Äntligen!

Hej på er! Min dag har verkligen varit intensiv.... första lektionen var svenska och vi jobbade med föredragen (smygpluggade till so:provet)  sen precis när so:provet skulle börja så ropade de ut från expeditionen att alla från elevrådet skulle komma till matsalen för att rösta den nya styrelsen. Så Emilia och jag sprang ner dit... och eftersom vi går i sjuan så är det vi som ska bli den nya styrelsen... och man skulle berätta varför man ville vara med där (om man ville) och så skulle alla rösta.
När jag skulle berätta varför jag ville vara med så var jag så himla nervös inför provet att jag typ stod där och darrade, jag kommer inte ens ihåg vad jag sa nu efteråt. Fast vi har inte fått reda på resultatet för röstningen än men det känns inte som om det kommer bli jag. 
Sen så gick vi i alla fall upp till provet och gjorde det... egentligen så skulle vi bara fått 10 minuters längre tid (vi hade missat 25) men tillslut fick vi sitta kvar lika mycket som vi missat ändå... tack och lov, för annars hade jag aldrig hunnit!
Okej, det känns som om jag bara skriver av mig allt nu, inte för att det är så intressant men. Hehe.
Ja, och när vi var ute och körde kung så fick jag bollen i ansiktet och eftersom jag bar runt på min väska så blev min axel överspänd och jag kunde knappt röra den. 
När jag precis skulle cykla hem från målarskolan kom det värsta skuren och min axel blev ännu värre... så jag ringde pappa.
Men han var inte hemma så jag fick typ sitta på culturen i en halvtimma eller något sådant. Men ändå var det ganska skönt att bara sitta där under industibyggnadens höga tak med stora takfönster, och lyssna på regnets smattrande. Dessutom var det ju inga andra än de i sena målargruppen kvar, så det var helt tyst förutom regnet. 

Nu ska jag sluta skriva, och bara njuta av att det är fredag och att det är två hela dagar tills det är måndag och vi har prov... igen.

Puss.



Plugg, plugg, plugg

Hej, nu blir det bara ett kort inlägg... jag har nu varit duktig och intensivpluggat i drygt två timmar. Känner att det här men passadvindar och varmfrontar börjar sätta sig (: jag hoppas det går bra i morgon på provet...
Men inte nog med att vi har So-prov så har vi engelska glosor, så det är väl bara att sätta sig med dem nu! 

Puss!



Världens bästa mamma.

Du är mitt ljus i mörker ♥ 





Godnatt världen!

Jag har precis pluggat so i någon timma med min pappa nu. Utan honom skulle jag väl antagligen inte kunna så mycket.

Men verkligen, jag orkar ingeting nu! Absolut ingeting. Jag orkar inte ens vara snäll. 
Ska det vara så här, att det alltid finns någon som tynger en? Och usch vad jag känner mig feg. Och fyfan vad jag saknar.

Puss.



Ta mig till himlen, ta mig till skyn ♥

DAG FÖRSVINN

HEJ BLOGG. 
Ibland önskar jag att det fanns dagar som man bara kunde hoppa över. Att allt som hänt bara försvann. Som idag.



Plugg och blåbärsfil och sommarminnen...

Goddagens! Nu sitter jag hemma och hmm... inte pluggar. Men igår pluggade jag! haha, jag vet att jag är duktig. 
Nej men nu ska jag gå ner och äta blåbärsfil och fortsätta med SO:n. Vad har ni gjort idag föresten? För mig har det bara varit en helt vanlig dag, vi slapp dock kören som jag skrev lite tidigare. 
Idag regnade det också, faktiskt så tycker jag att det är lite mysigt med regn. 
Det påminner mig om somrarna när man var mindre och sprang ut i baddräkt och var överlycklig när det kom en sommarskur. 
Eller när vi på mitt gamla fritids byggde kojor som vi provade var vattentäta. 
Tillsammans satt vi under tallgrenarnas skyddande tak och allt var så där perfekt och felfritt. 
Ååh, vad jag saknar att vara 7 år! Då var det största problemet som fanns när bästisen inte fick sova över, eller när man inte fick pannkaka på en torsdag. 

Livet var så himla enkelt då. 



Finaste Cajsa, vår gamla fröken Margareta, Alexander och Jonathan. 
I bakgrunden står Anna och är gullig med sin kikare.


Hanna och jag i Varberg



Skolan..

Hej på er! Nu sitter jag i skolan och bloggar. Vi slapp kören eftersom våran lärare var sjuk, trevligt (:
Vi hörs ikväll!

Pusshej!

raining...

Hej på er! 
Nu sitter jag här vid datorn och känner hur pluggångesten kommer smygande. Jag har precis kollat lite på packat och klart repotage från New York, och usch vad jag saknar det! Jag vill bara dit igen, funderar faktiskt att åka som Au Pair dit ett år efter gymnasiet. Eller egentligen är det väl bara en dröm, man måste säkert ha gått barn och fritid? Och alla vill väl åka till New York så det är nog svårt att få där. Men idag har det i alla fall varit väldigt regnigt, precis när vi skulle springa 2,5 runt svartån kom värsta skuren. Jag sprang ändå på 13 min, fast jag nog skulle klarat 11 om jag pressat mig lite till. Så en dag som den här så längtar man verkligen till New Yorks storstads puls!
Nej nu måste jag sluta så att jag inte längtar ihjäl mig... för jag måste ju plugga. 


Puss! 























Bilderna har jag lånat av syster min. Fina tycker jag (:




Stressigt!

Hej, mitt rum är fortfarande inte färdig städat. Usch, vad stressigt det känns nu! För det första så har jag inte ens börjat plugga till SO-provet som vi har denna vecka och jag har verkligen ångest, och i morgon är det ju skola också. Som vanligt så känner man aldrig att det riktigt är lugnt, precis när man klarat av tre prov så får vi reda på att det kommer ett nytt om två veckor. Vi ska även ha föredrag och jag vet inte alls vad jag ska ha om! Någon som har förslag? Jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt och att alla inte ska sitta och sova sig igenom hela. hehe.
Nej, men nu måste jag verkligen fortsätta städa.

Pusshej ♥

Sunday

Hej på er!
Nu sitter jag här vid laptopen och äter finnkrips med ost och smörgåsgurka. Har nästan precis kommit hem efter 2 timmars badminton. Eftersom varken Anna eller jag kunde förra veckan så gick vi dubbelt idag. Jobbigt men skönt! Idag har jag annars inte gjort så mycket, städat lite i mitt rum och fotat lite i trädgården men mammas D40. Jag ska nog köpa en egen sen när jag får råd för det blir ju så himla mycket bättre bilder! (:
Nej men nu måste jag städa klar i  mitt rum... jag har hällt ut alla mina smycken, hårnålar och örhängen på mitt golv och tänkte rensa bort en del krims krams, och om jag vill hinna se Gissip Girl måste jag göra klart det nu.

Julia



saknad

Nu sitter jag här och läser När jag hör din röst, den andra boken i Twilightserien. Jag har läst ut alla böckerna men började läsa om den andra på nytt... och nu är jag fast igen! Jag tröttnar visst aldrig. När Edward lämnar Bella och hon citerar: Kärleken, livet, meningen... slut. Då känner jag alltid samma frustation, och jag lever mig in i boken så mycket att jag nästan tror att det är jag som blivit lämnad. Men gud vad jag älskar böckerna ändå ♥



God natt världen. sov gott.

...

Allt jag skriver känns bara så ytligt och opersonligt.
När jag läser andras bloggar är dom så fina och speciella, men om man härmar någon annan så blir det ju inte heller bra. Eller det blir i alla fall inte så personligt. En sak som jag känner mig i stort behov av nu är en riktigt bra kamera.

puss




hej hej sommar!

Hej bloggen! 
Idag har det vädret varit perfekt, sol och varmt<3 Jag, Olivia, Felicia och Linnéa åkte ner till löga och solade och åt glass. Sen så åkte vi ner på stan och så satte vi oss i Vasaparken och jag åt skagenmacka. Så himla mys var det! Jag älskar verkligen att det börjar kännas som sommar på riktigt nu, och nu är det ju till och med maj! (:
Lägger in några bilder.

Puss på er! ♥


de bästa tjejerna ♥



självutlösaren är en fin manick (:



Trött

Hej på er, nu är klockan 00.17 och jag är bara såååå jäkla trött, kanske för att jag gick upp sju i morse? (; Jaja, kvällen blev trots allt helt okej. Jag träffade tjejerna på djäkne och vi hade det nice<3 I morgon (eller idag då) är vi ju lediga så vi ska nog dra ner till löga och njuta av vädret, för det skulle visst bli fint (:
Nej, men nu ska jag sova så jag inte sover bort hela dagen.

puss och godnatt!  ♥



Snart sommar! ♥

RSS 2.0