nytt namn!

Nu har jag bytt namn på bloggen och då även adress, kände att mitt gamla bloggnamn är lite tråkigt.
Min nya blogg heter JuliaIsabell vilket känns bättre är Violetteli. Hoppas ni följer med mig dit.

Puss ♥

godmorgon!

Nu är jag uppe! Det blir faktiskt bland de tidigaste dagarna jag har gått upp - tjugo över nio. Jag skojar inte. Men eftersom jag snart måste tvingas upp klockan sju så är det väl bara att vänja sig.
Ska se vad jag ska hitta på idag, jag vet inte. Jag börjar få ordentlig ångest över skolan nu, ååh jag är så blek också.

puss ♥

Godnatt!

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning, man måste ju börja lägga sig tidigare nu när skolan snart börjar. Förra terminen sov jag alldeles för lite och satt vi datorn lite för mycket. Men eftersom vi ska få betyg nu i åttan ska jag ta och sparka mig själv i arslet lite och få bättre betyg än min syster fick. Haha, nej jag skojar, men jag ska i alla fall försöka satsa på att få mvg så får vi se hur det går.

I morgon kan min mamma väcka mig vid åtta om jag vill ut och gå med henne, men jag orkar inte gå upp så tidigt så jag tänker sova till elva och äta feta korvar med chokladpannkakor till frukost! Hahaha, nej det ska jag inte, för jag är ju dessutom vegetarian.
Nu ska jag sluta flamsa och gå och lägga mig.

Godnatt ♥

smultronglass med vinbär

Nu sitter jag med en skål glass som titeln menar. Min favorit för tillfället! ♥
Jag är i alla fall hemma från Stockholm nu, en ganska trevlig dag med familjen trots att jag bara fick gå in i tre affärer. Men det blev lite fynd från Monki, jag tänkte att det mesta skulle vara utplockat men det fanns faktiskt en del saker. Därifrån blev det ett svart skärp för trettio kronor och en likadan lite väska i grå som jag redan har i rosa för tjugofem kronor. 75% rea is the shit! hehe.


puss och kräm ♥




♥ grå väska - Monki - 25 kr

♥ svart skärp - Monki - 30 kr

♥ linne - Monki - 180 kr

stockholm

Nu så ska jag bara klä på mig och sedan åker jag till Stockholm med min lilla familj. Hanna vill gå på American Apparel och lite andra butiker så det blev så att hela familjen åker. Skriver mer sen när jag kommer hem... bilder om jag hittar något fint att spendera pengar på kanske kommer då.


puss ♥

hejhej

Nu är klockan över nio och jag har inte bloggat på hela dagen. Jag behövde städa och rensa bort gamla kläder så det har hållit mig sysselsatt hela dagen. I min garderob så hittade jag ett par gamla jeans - piratbyxor. Eftersom de var ganska tajta över benen men okej i midjan så klippte jag av dem och piffade till med sött tyg och pärlor. Förutom att shortsen är lite väl tajta så är jag faktiskt riktigt nöjd, otur bara att jag inte rensade garderoben i början av sommaren så att jag kunde använda shortsen lite mer, för nu är ju sommaren snart slut...


(före och efter- bilden kommer upp så snart det går, just nu laddar den så seegt)


puss och adjö ♥




hemma

Nu är vi hemma och jag känner mig ganska så trött fast boken låg kvar i väskan hela kvällen. Men nu är jag i alla fall uppdaterad om vad som kommer att hända i åttan och nian. Vi satt och pratade om Fryx nästan hela kvällen med de vi var hos yngsta dotter (av 4 tjejer som precis gått ut nian) och den näst äldsta som även hon gått på Fryx och haft samma lärare som jag. Hehe, så nu känns det faktiskt lite lättare att återvända om lite drygt en vecka. Jag fick förklarat för mig att även om åttan och nian är jobbiga år med en del betygspress så tyckte de även att de var de roligaste åren, så jag får väl lite på det.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, men vet inte om det blir så mycket sömn i natt eftersom Hanna och hennes fyra bandkompisar ska sova över här. Haha, det vet man ju hur det kan låta.


Godnatt  ♥

klänning.

Idag så har jag köpt en ny klänning från indiska, den är söt, grå och helt i bomull. Passar fint nu när vi går mot mörkare tider.
Nu ska jag följa med mamma och pappa till några och äta lite, då blir boken min bästa vän.



♥  Klänning - Indiska - 349 kr
♥  Väska - Monki - 25 kr
♥  Leggins - H&M (finns ju lite överallt)

Smultronglass

Hej, nu äter jag smultronglass och har gjort ett försök med att övertala mina föräldrar att jag ska få åka på språkresa till någon annan stad än Oxford. Där finns nämligen en intensivkurs som min pappa tror är bäst. Min syster åkte nämligen dit för två år sedan och när hon kom hem så var hon till och med blekare än jag (vilket hon aldrig har varit) Men mina övertalningar går inte bra.


Puss ♥

Paris

Här kommer äntligen lite frankrikebilder! Så titta och njut : )


  resväskan


snabb frukost på Arlanda.





Flygplansfrukosten bestod av te för mig. 





Le famille

Hanna i den mysiga gränden vid hotellet.











Glaspyramiden framför Louvren





Louvren




Lilla Mona Lisa, det var fett med turister.



Monmatre ♥






Glassen i Frankrike var bäst ♥


 
Utsikt från Sacre-coeur


Dansare utanför



Mamma i en trappa i Monmatre



En söt vägg i Monmatre


JAG ÄLSKAR DIG ♥



Triumfbågen 



Metro skyltarna var riktigt fina ♥




Eifeltornets fina utsikt











Paris var en fin stad som jag gärna åker tillbaka till men shoppingen är nog ändå bättre i våran egen huvudstad om jag ska vara ärlig. Men om du letar efter märken som Gucci, Louis Vuitton eller andra dyra märken så är det här staden för dig. Men för mig så började det kännas i plånboken när jag gick in på Zara, allt var ju ungefär 20 % dyrare än hemma på grund av den låga kronan. Men lite inköp blev det ändå :)













bomb

Nu sitter jag och myser i myskläder med en kopp te och tända ljus. Efter att ha blivit ganska så blöt när jag cyklade hem från stan där jag gått runt en sväng med Olivia känns det skönt, det är faktiskt mysigt när det regnar om man inte är ute :).  Olivia och jag gick i alla fall runt lite och jag köpte en ny mascara och en ögonfransböjare på H&M. När det sedan började regna så sprang vi till Kalle på spången och tog en kopp te och pratade, det var mys ♥ Nu ska jag försöka bildbomba lite, om blogg.se tillåter.

Puss ♥

liten

Lite tomt och lite ångest. Jag vet inte vad, jag orkar inte veta. 
Jag orkar inte försöka. 
Vill bara krypa ner under täcket, dricka vinbärssaft och vara så liten att ingen ser att jag finns.

Att det ska vara så svårt att bara vara lycklig.



natt

Nu sitter jag här och är lite ledsen och deppar över att sommaren snart är slut - eller i alla fall mitt sommarlov. Det känns inte som om jag hunnit med något av det jag velat och nu ska jag plötsligt börja åttan och få betyg. Det känns jobbigt och lite konstigt.
Jag önskar att jag skulle börja fyran istället, då kändes skolstarten bara spännande och rolig. Nu känns den ingenting, bara möjligen lite annorlunda. Åh, jag mår inte bra nu.

Frasen ¨Adjö sommar!¨ känns jobbig. Jag känner mig inte riktigt redo för att ta farväl ännu, kanske är det därför jag sitter uppe och tar vara på sommarnatten... men slösar bort dagen istället.
Ja ja, ingenting blir bättre av att små flugor dör när de flyger in i min lampa för att den är tänd. Så nu ska jag krypa ner i min efterlängtade säng och sova. Förhoppnigsvis så kommer det lite gladare inlägg i morgon, hoho.

PUSS OCH GODNATT ♥

HEMMA

Nu är vi hemma från Göteborg. Efter lite felkörning kom vi äntligen fram till Pappas gamla fastrar som bor i Falköping till lunch. De är så väldigt söta och gamla.
Mitt batteri till min kamera har dött så just nu så kommer det inte några bilder, några från mobilen kanske.

Allt jag känner nu känns bara så oförklarigt så att blogga kommer inte att vara så högprioriterat.

puss ♥


GÖTEBORG

Nu är jag i full gång med att packa inför Göteborg, i morgon ska jag gå upp klockan sju. Jag har inte gått upp klockan sju på hela sommarlovet om man inte räknar med när vi åkte till Paris. I fina Göteborg stannar vi i alla fall till Måndag och jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig... fyra linnen och två klänningar känns lite för mycket för fyra dagar - men jag kan inte bestämma mig för vad som ska ner i lådorna igen så allt kommer troligen att åka med ändå : )
Nu ska jag packa klart och sedan lägga mig, annars så kommer jag nog vara lite död i morgon. När jag är hemma igen så ska jag lägga upp bilder så ni inte orkar titta, för äntligen har jag lagt in bilderna från Paris och övriga sommaren på datorn.
Ha en fin helg, ses på Måndag.

Adjö ♥


/J




Fina Göteborg, sommaren 2008 ♥

hjärtglasögon-klubben

LÄNGTAR EFTER MINA FLICKOR ♥



5 augusti

Åh, vad jag saknar.





Nattmacka

Egentligen vill jag smyga ner och ta en nattmacka, jag är hungrig. Det är problemet med att vara uppe på natten - jag blir ofta hungrig. Men jag vill inte väcka mina föräldrar som ska upp tidigt i morgon så jag äter djungelvrål istället. Det är lite gott. 
Jag har lite ångest över en klänning som jag har köpt, den var fin på galgen när jag såg den, den var fin när jag provade den i affären och den var fin när den låg i påsen på väg hem. Men nu när jag provar den hemma ser den ut som en tantklänning. 
Varför kan man inte alla speglar ha provrumsbelysning? 

godnatt ♥




godis

Nu sitter jag och äter godis som jag glömde äta upp igår och har precis städat mitt rum, ordentligt också! Torkat alla ytor jag kunde finna, plockat bort onödiga saker och dammsugit. Så nu ska jag försöka hålla det så fint.
I morgon så ska jag fråga om Linnéa vill träffa mig, det var ett tag sedan och på fredag så åker vi till fina Götet. 
Nu ska jag packa in en sak som jag ska ge bort, hoppas denne som ska få saken blir glad. Även om jag är lite seg.

Puss ♥

godnatt♥

Nu ska jag strax vara snäll mot mina myggbett som nog har blivit några mindre - men tänkte bara skriva lite om kvällen. Jag och Anna var nämligen och såg på Harry Potter och halvblodsprinsen på bio. Innan filmen åt vi även på Spicy hot vilket var mysigt. 
Vi såg på filmen som började halv sex (och vi hade ingen framför oss när vi satt på 4:e raden eftersom det var så lite folk) eftersom hon ska upp tidigt i morgon till Italien. Ååh, vad avundsjuk jag är nu! Italien verkar så härligt. Men det ska väl bli ganska fint väder här också, så lite bränna ska jag nog lyckas få i alla fall.
Hur som helst så var filmen ändå väldigt bra, men slutet var sorgligt trots att jag visste vad som skulle hända. Jag tycker nog att den här filmen är den bästa av alla som kommit hittills.
Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag inte sover bort hela dagen i morgon.

/J ♥

mygg

Hej, mina ben håller på att dö, jag har räknat till nästan 30 myggbett bara på benen. Usch, jag hatar verkligen myggor! Jag fattar inte varför de ska finnas. Och jag fattar inte hur de lyckade sticka igenom mina jeansleggins. Nu ska jag i alla fall smörja in de fula betten med någon bra salva vi har och sedan somna i min fina säng, och sedan hoppas på att mina ben inte ser ut som rödflammiga, uppsvullna korvar i morgon. Ni förstår nog.

godnatt ♥

dålig

Hej vad jag känner mig dålig på att blogga. Fast jag har sommarlov och alla mina vänner är någon annanstans så har jag för mig att jag inte har tid, eller så är jag nog lite lat.

Idag eller egentligen igår så var det den 1 augusti - alltså bara 23 dagar kvar tills vi börjar åttan. Ångest ångest! 
Åååh, det enda jag tänker på nu är att jag är blek och att jag förmodligen inte kommer hinna bli brun innan vi börjar igen, att jag har sådan extrem ångest inför att gå till skolan igen, få betyg och att bara tvingas gå upp klockan halv sju på morgonen! Jag fattar inte hur jag ska stå ut. 
Så klart så längtar jag förstås efter att träffa alla jag inte träffat på hela sommaren, men sommarlov är bara så himla mycket bättre än att vara i skolan. SÅÅ... jag sitter här och ryckar lite, och har lite mer ångest.

Idag har jag plockat två lite blåbär i en skog med mina föräldrar, så det är ju bra ändå. 

Bonne nuit ♥



Blåbär

Om en liten stund så ska jag ta på mig mina röda gummistövlar och ge mig ut i skogen, blåbärsplockning! Det ska bli mysigt, och lite nytt också eftersom det var flera år sedan vi var ute sist. 
Men det bästa som finns är ju ändå att kunna njuta av varma blåbär på flingorna en seg måndagsmorgon i November. Enda nackdelen är att om man inte har handskar så har man lila fingrar och naglar i flera dagar framöver. Och myggen också, förstås. Så det blir heltäckande mundering i form av svarta leggins och stor mysig tröja.

Puss ♥




RSS 2.0