New York - staden som aldrig sover

Jag tänkte bara ladda upp de här bilderna från i somras då vi var i New York. En maffig stad med mycket liv som jag någon gång tänker åka tillbaka till.


           Utsikten från Empire State Building.  Sommar 2008
           Utsikten från Empire State Building

           Times Square
           Times Sqaure

         
         Ground Zero - platsen där tvillingtornen stod

Fredag

Idag har jag inte gjort något kul alls, man blir så himla seg när det är grått och slaskigt ute att jag fortfarande sitter i mjukisbyxor och sovtröja. 
Men imorgon ska i alla fall jag, linnéa och felicia till Gustavsvik äventyrsbad. Kul ska det bli!
Då kan man liksom glömma bort att det är vinter och låtsas att det är sommar, eller nåt.
Annars har jag inte gjort nåt speciellt på lovet, många åker bort och man orkar inte hitta på något själv. Förut brukade vi åka till sälen med familjen men nu har syrran och pappa tröttnat så det blir inte så längre även om jag älskar snö och att åka skidor. Så idrottsdagen med skolan i Romme ser jag verkligen fram emot (: Även om det de senaste två åren regnat när vi varit där så får man väl hoppas på lite bättre väder i år, fast om det inte ser särskilt lovande ut nu.
Även om jag gillar snö så längtar jag så förbaskat mycket efter sommar! Så skönt att slippa vinterkläder och varma skor. 
Jag längtar efter att få sätta på mig shorts och linne och gå barfota. I för sig är det ju ingen som direkt hindrar mig nu, men det är inte direkt något man längtar efter.
Jaja, nu ska jag nog ta och plugga lite så att nästa vecka inte blir så himla stressig... även om den kommer bli det, vilket som.

pusshej

vem längtar inte efter sommaren?

Hej!

Tänkte att jag skulle försöka komma igång med bloggandet igen (:
Jag ville egentligen ha det bloggnamnet jag hade förut, men det verkar inte gå även om jag raderat min gamla blogg.
I alla fall så tänkte jag skriva lite om mode, musik och mitt liv. Det kommer nog upp lite bilder senare också, och en lite roligare design om man har tur. :b
Måste bara komma igång först, är inte direkt så haj på det tekniska.
 
Kram Julia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0